2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Lig de yine 2 kıta dışı 2 avrupalı 4 yabancıyla mı oynanıyor alacağımız uzun abd li olursa nasıl olacak.Biri açıklaya bilir mi?
 
Galatasaray, 35 yaşındaki Senegalli uzun Astou Traore'yi transfer etti.

Astou Traore, İspanya Ligi'nin sayı kraliçesi durumunda. Uzun, 4.5. Marina hoca aşırı scouting yapmak zorunda kaldı.

@via (beckyanil)
 
Galatasaray, 35 yaşındaki Senegalli uzun Astou Traore'yi transfer etti.

Astou Traore, İspanya Ligi'nin sayı kraliçesi durumunda. Uzun, 4.5. Marina hoca aşırı scouting yapmak zorunda kaldı.

@via (beckyanil)

Nihat nasıl bir oyuncu bilgin var mı? Ayrıca yaşı da varmış umarım Maljkovic hocamız yaptırmıştır transferi o zaman gözüm kapalı güvenirim bir şeklide fayda sağlar hoca..
 
Astou Traore, nasıl bir oyuncudur bilmiyorum ama büyük ihtimal hocanın sistemine uygun atlet bir oyuncudur,
Önce yaşına takıldım ama hocamız Maljkovic olduğunu için rahatlıkla hoca boş oyuncu getirmemiştir, işini bilir dedim. Açıkçası camia da şu an teknik anlamda güvendiğim tek kişi o. Ne diyelin camiamız için hayırlı olsun diyelim
 
Olimpiyatlarda Sırbıstan karşısında 30 sayı 8 ribaund 3 asist ürettiği maç var. Turnuvayı 15.4 sayı ortalamasıyla bitirmiş. Klüp takımında başladığı beşe bakınca 3 numaradan sürelerini alıyor gibi üçlük yüzdesi çok yüksek değil ama kullanmış baya klüp takımında diğer arkadaşlarına göre. Menajerlik şirketinde avrupa pasaportu görünmüyor Senegal vatandaşı olarak görünüyor. Eğer Senegal vatandaşı ise sadece kıta dışı olarak sayılıcak Anderson gider heralde. Kıta içi olarak sayılırsa güzel olur 5 yabancı devam edilir en azından Eurocup da değerlendiririz oyuncuların hepsini. Ligde hocanın tercihine göre dışarda kalır bir kişi.
 
İstatistiklere bakılırsa eğer 4-5 olarak alındıysa ribaunt katkısı pek iyi sayılmaz. Üçlük atabilmesi güzel, asist ortalaması da iyi ama top kaybı ortalaması 5 ve fazla geldi bana. Tabi sadece istatistik üzerinden konuşmak saçma olur, eminim dikkatlice izlenerek alınmıştır.

Pn4bl6.png


1VmAWp.png
 
Pek içime sinmedi bu transfer. Traore'yi daha önce hiç izlemedim, şimdi oynadığı maçlardan kesitleri izleyeyim dedim videosunu bulamadım. Eğer savunması ve şutu iyiyse, maç başı min. 15 dakikayı kaldırabilirse ve her şeyden önce sistemi bozmayacak bir oyun profili varsa olabilir, zaten bize skorer olmasından çok pota altını iyi savunabilen birisi lazım. Ama şu ana kadar kayda değer bir kariyeri olmayan 35 yaşındaki bir oyuncuyu almak erkek basketboldaki transferlerden daha büyük bir riskli transfer gibi gözüküyor.
 
Erkek takiminda gonderilen oyunculardan arta kalan paranin bi kismini kadin takimina aktarsinlar. Bu takim Eurocup ve lig sampiyonu olur.
 
Kesinlikle erkek basketbol takımından kalan parayı kızlarımıza aktaralım.Zaten erkek basketbol takımımız düzelmez bari işleyen bir düzene katkı verelim..İnanın kızlarımız ve hocamız Maljkovic desteği herkesten çok hak ediyor..
 
Erkek basket takımında yaklaşık 6,5 milyon liralık fazla harcama var zaten öngörülen bütçeden. Gönderilenlerin yerine yeni oyuncular alınıyor ayrıca. Yani erkek basket takımından bir para kalmadığı gibi açık daha da büyüyecek gibi görünüyor maalesef.
 
Ashley Paris ile anlaştığımızı belirtmiş basket dergisi sitesi Hatay'daki Country Paris'in kardeşi ve makedonya pasaportu görünüyor avrupalı olarak oynıcak gelirse heralde. Bu hamleyle birlikte Eurocup 'da bence Anderson lisansı aktifleştirmemiz lazım.
 

Üst