2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Tanju Bey forumun üzerindeki ölü toprağını attınız. Umarım değerli bir parçayı takıma monte ederiz. Merakla bekliyoruz

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lance Stephenson gelirse avrupayı yıkar geçer de öyle bi ihtimalin olduğunu zannetmiyorum bu adamı avrupada 1-2-3 numara söyleyin bana savunabilcek.
 
Bir çok yönden hem ülke olarak hem de Basketbol Şubemiz olarak kötü referanslara sahibiz.Yazlıktan Belçikalı arkadaşlarıma üni okuduğum şehir İstanbul'u güzellediğimde dehşet şehri olarak dillendirip benimle dalga geçtiler, İstanbul parası olana refahı bol olan metropollerden çıkıp kötü üne sahip olmaya başladı ek olarak şubenin zamanında yaşadığı maddi sıkıntılar ortada söylenen bütçede de en fazla 1,5 a çıkılcağı düşünülünce de böyle vitrin bi ismin gelmesi imkansıza yakın ama keşke gelse gözlerimi kapatıp İpekçi parkelerini ısırdığını hayal ediyorum, tüyler diken.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Allah razı olsun Tanju bey taraftarı şuan baya heyecanlandırdınız baya sönüktü forum. Bence konuştuğumuz hiçbir isim gelmeyecek bence.
 
Stephenson konusunda biraz güncel nba sitelerine baktım. Adı Knicks ile geçiyor. Knicks olmazsa kıta dışına gidecek diyorlar. Kontrat bulamaması herkes için sürpriz olmuş. Çok iyi oyuncu olduğu ancak sorunlu olması nedeniyle kontrat bulamadığı konuşuluyor, geçen yıl Memphis ile çok iyi sezon geçirmesine rağmen ve net bir sorunu olmamasına rağmen sözleşme yenilenmemesine herkes şaşırmış. Knicks'in salary cap konusunda çok az bir limitinin kaldığını, o nedenle sansasyonel Sg bulmasının zor olduğu, her ne kadar geçmişte Yüksek kontratlara imza atsa da Stephenson'un doğduğu ve büyüdüğü şehir olan New York'a dönmek için bu kontratı kabul edebileceği konuşuluyormuş. Ama çok iyi oyuncu ondan kimsenin şüphesi yok.
 
Stephonson Avrupa'ya gelmez arkadaşlar, en azından bize gelecek kadar ucuz oyuncu değil, 3m dolardan aşağıya ihtimal vermiyorum Avrupa ya da Çin'de oynaması için, ölüsü bile Nba'de minimum kontrat bulur.
 
Abi peki Kenan mevzusu ne durumda gelecek gibimi yoksa sadece yabancı kısayla kapatacakmıyız

Hem maddi hem de pozisyon icabı gelme ihtimali olmaz bu isimlerden biri kadroya katılırsa, onlar olmazsa ve daha ucuza birine gitmek zorunda kalırsak Kenan düşünülebilir hoca tarafından ama oyuncu da fedakarlık yapmalı o zaman, 500-550 bin dolar gibi miktarlara almayız kendisini.
 

Üst