2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Arkadaşlar benim net sınırsız yine donuyor ayrıca yayın 240p hayatta izlenmez!! Daha önceki yayınları gayet güzel izlemiştim..Bu sezon başı resmen bizlere işkence oldu vallahi bu nedir arkadaş bir arkamıza yaslanıp takımımızın maçını izleyemedik bari maçı düzgün izleyen arkadaşlar kaydetsin bir zahmet..

Arkadaşlar benim net sınırsız yine donuyor ayrıca yayın 240p hayatta izlenmez!! Daha önceki yayınları gayet güzel izlemiştim..Bu sezon başı resmen bizlere işkence oldu vallahi bu nedir arkadaş bir arkamıza yaslanıp takımımızın maçını izleyemedik bari maçı düzgün izleyen arkadaşlar kaydetsin bir zahmet..

Aynen benimkide öyle hiç seyredilmiyor sürekli donuyor.

Zenmate falan kullanıyorsan donuyo,ben kapattım hiç donmadı şu ana kadar.

Çok faul kaçırdık.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

esasında schilb yetenek tavanı en yüksek oyuncularımızdan biri. kafasını biraz toplasa takıma seviye atlatır. bir de daye'in hücumda yapabileceklerinin sınırı yok gibi duruyor. gerçekten repertuarında yok yok adamın. inşallah sakatlık yaşamayız bu sene de adam gibi izleriz bu adamları :)

arkadaslar 100 mbit sinirsiz fiber super online kullaniyorum. 1 kere bile donmadi. bence internet hiziniz ile alakali veya zenmate ve muadili bir program varsa mutlaka kapatip izleyin.

Evet bu maç dentmon pek gününde değil. Ancak atladığınız bir nokta var arkadaşlar. Gidip endonezyada fildişinden oyuncu almadık. Aldığımız oyuncuların kaliteleri belli zaten. Kişisel performansları dikkate alarak izlemekten vazgeçin hazırlık maçlarını. Burda önemli olan takım kimyasının ne durumda olduğu. Yayını olan tüm maçları izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki her maç savunma performansımız daha iyiye gidiyor. Tabi bunda 3 gündür maç yapmıyor olmamızın payıda var. Hücüm kısmında ise dentmon ve sinan üstünden ikili oyun deniyoruz ilk olarak. 2. planımız perdeden diebleri çıkarmak. Hiçbirşey üretemezsekde daye nin eline bırakıyoruz topu. Bu arada schilb ile post up tan oyun kurmayı denedik. Başarılı oldu dieblera 2 güzel asist yaptı. İlk yarıdan izlenimlerim bu yönde.