2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Can'a helal olsun aldığı her dakikayı olumlu kullanıyor.

Hocanın Dentmon'a bir ayar çekip dizginlenmesi gerekecek.

Deon hiç umut vermiyor.

Göksenin , Deon thompson ve Emir hazir olmayan isimler . Daye için ayri bir parantez açmak gerekiyor . Bu kadar uzun olmasina ragmen tam bir all-around oyuncu tipi. Oyun zekası micov kadar iyi.
Umarım gelecek yılda bizimle olur ... Shlibb'de 10 numara forma ile uzaktan alex de souza'yı hatirlatiyor :) Zarif bilekli brezilyalı futbolculara dönmüş tam . Diebler'da bugun çok iyiydi.

Valla Alba Berlin zayıf bir takım mı değilmi bilemem ama ben takımı beğendim. Bu akşam biraz Dentmon sıkıntılıydı diğer yabancılar gayet iyi idi. Özellikle Can başta olmak üzere yerli oyuncularıda gayet iyi
buldum.

Valla Alba Berlin zayıf bir takım mı değilmi bilemem ama ben takımı beğendim. Bu akşam biraz Dentmon sıkıntılıydı diğer yabancılar gayet iyi idi. Özellikle Can başta olmak üzere yerli oyuncularıda gayet iyi
buldum.

Alba Berlin çok formda bir takım değil. Göl kupasında da Demir İnşaat BüyükÇekmece'den fark yediler, ama biz bugün iyiydik. Erken farkı açtık. Savunmada daha arzuluyduk. Bu maçla ne şah oluruz ne de diğer kaybettiğimiz maçlarla rezil. Daha bu takıma Russ, Pleiss ve Micov'un katılacağını unutmamak lazım.

İstatistikler:

gs_alba.jpg

Arkadaslar takım iyi yolda gidiyor, çok iyi bir geniş bir kadromuz oldu. daye çok ozel bir oyuncu yuzu donuk, sırtı donuk, 3.luk, kısa mesafe her şekilde sayı atabiliyo, biraz daha guclu olabilirse avrupaya damga vurur. Aunadıgı dklarda Canda iyi işler yaptı şams bulmaya devam ederse o da takıma fayda sağlayacaktr. Kadro yapılarına baktığımızda euroleague de net olarak cska ve ulker kadroları bizden daha iyi belki bide pana var diğerlerinin bizden ustun tarafı yok artık f8 f4 hedefinde iş ergin hocaya kalıyor.

Maç genelinde çok faul kaçırdık ve ilk yarı pick and roll savunmamız bence kötüydü her perdeleme sonrası pozisyon çıkardılar çok rahat bir şekilde. İkinci yarı doğru mesafelerde karşılıyarak 1-2 pozsiyon hariç iyi savunma yaptık fazla penetre şansı tanımadık. Hucum yönünde ikinci yarı daha setleri tempolu oynadık oyuncuların elinde çok top kalmadı ilk yarıya göre önemliydi herkes oyuna dahil oldu. Dentmon gereğinden fazla bireysel oynuyor umarım zamanla törpülenir, Daye hucum potansiyelinin yanında ribaundlara verdiği katkı çok çok önemli bu şekilde devam eder Diebler'da enerji ve ribaund kısmında önemli işler yaptı. Emir oyunun skor yönünden olmasada asistleriyle takıma katkı sağladı 3 asist yaptığı görünüyor ama sanki daha fazla yaptı gibi.

Bir kere şans yüzümüze gülse keşke ! Şu geniş rotasyon içinde Deon-Lasme degisikligi bizi cok net şampiyonlugun 1 numaralı adayı yapardi.

Gecen yıl sinan,goksenin,micov,shlibb ve lasme beşi ile tbl yari finalinde neredeyse fb'yi eleyecektik . Şimdi bu iskeleti lasme dısında koruyup üzerine diebler,emir,tyus,pleiss,dentmon,daye gibi direk katki verebilecek isimlerle harmanladık . Orhan ve can takviyesi lig icin cok önemli . Aldiklari sürenin hakkını verebileceklerini gösterdiler . Can , şafaga göre daha dengeli bir oyuncu . Hem oyun görüşü hem dış şut olarak bu kesin . Deon thompson ve Russ smith'de beklenen katkıyı verirse muazzam bir sezon bizi bekliyor ...

Güzel maçtı . Şahsen ara sıra donsa da takımı izlerken mutlu oldum .

Takım savunmasında çok daha iyi olduğumuz su götürmez gerçek . Beni asıl mutlu eden nokta güçlü olduğumuz yönleri kullanmayı öğreniyoruz . Mesela kadife bilekli oyuncuların olduğu takımda düşük profilli bir post oyuncusuyla rahat sayı bulabildik ya da Tyus-Deon gibi isimlerle sürekli ikili oyun denedik . Ergin Hoca'nın dar rotasyondan çıkacağını gördük . Ancak nasıl tek maçla takımı rezil yapmadıysak tek maçla da kral yapmamalıyız . Hala daha ham takımız fakat doğru yoldayız . Daye'yi daha da etkin kullanabiliriz . Dentmon'un oyun mantelitesinde değişiklik gerecek . Zamanla daha iyi olacağız .

Bu arada Can'a özel bir parantez açmak lazım . Takımı yönetti , saha görüşünü kullandı . Özverili oynadı . Avrupa'yı bilemiyorum ancak ligde güzel işler yapabilir bence .

Yanlız Daye herhalde Thompsondan daha az paraya oynuyor ama bildiğin yıldız statüsünde. Gerçekten çok özel oyuncu Micov Daye Pleiss şu üçlüyü görmek için can atıyorum

Arkadaslar takım iyi yolda gidiyor, çok iyi bir geniş bir kadromuz oldu. daye çok ozel bir oyuncu yuzu donuk, sırtı donuk, 3.luk, kısa mesafe her şekilde sayı atabiliyo, biraz daha guclu olabilirse avrupaya damga vurur. Aunadıgı dklarda Canda iyi işler yaptı şams bulmaya devam ederse o da takıma fayda sağlayacaktr. Kadro yapılarına baktığımızda euroleague de net olarak cska ve ulker kadroları bizden daha iyi belki bide pana var diğerlerinin bizden ustun tarafı yok artık f8 f4 hedefinde iş ergin hocaya kalıyor.
Schilb yerine Justin Carter tarzı bi oyuncumuz olsa fena mı olurdu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

78-55 kazanmışız Tebrikler Yenilmez Armada!! Yalnız yayın yine gitti 3.periyotu ve son çeyreğin bir kısmını izleyebildim ama takımın savunma gücü biraz daha iyiydi diğer maçlara göre..İzleyebildiğim kadar Daye- Diebler ve Canı beğendiğimi söyleyebilirim..

Öte yandan takım gün geçtikçe birbirine alışıyor ve bu bir artı olarak takım savunmamıza yansıyor ve yansıyacak.. Ama bu savunmanın üstüne çıkmak lazım ki çıkılacaktır diye düşünüyorum..Daha Pleiss de takıma katılacak, ondan sonra da bir izlemek lazım takımı..

Hocadan tek isteğim takım savunmasına önem vermesi ve sezon içindeki maçlarda faullerini yeri geldiğinde almalı..Takım içinde bölümlemeler yapacak olursak;

(Dentmon- Russ- Sinan- Göksenin) 4'lü kısa

(Diebler- Micov- Emir- Schilb) 4'lü orta

(Daye- Thompson- Tyus- Pleiss) 4'lü uzun

(Can- Orhan- Ege) 3'lü yedek

şeklinde 12 kişilik bir rotasyon kuracaktır hoca..Bunların dışında kalacak oyuncular özellikle ligde katkı sağlayacak isimlerden oluşuyor..

Gelecek 3 oyuncu ile takım epey iyi olacak gibi görünüyor.Can bizim alt yapıdan yetişti sanırım.İyi oyuncu olacak gibi duruyor.Bu sene süre alır bence.

Daye de iyi oyuncu.Rakip zayıftı biraz.Bu maçı fazla ölçü almamak lazım da yinede galibiyet güzel oluyor.

Bende yayın hiç donmadı.Tam ekran seyretmezsen yayın iyiydi bence.Tam ekran seyredecek kalitede yayın yoktu zaten.

Savunma yönü gelişecektir önümüzdeki maçlarda.Yalnız Emir beklediğim gibi değil.Zamanla kendin toparlayacaktır.Zekası yerinde ama.Güzel asistler yaptı.

Daye şuan avrupadaki yetenek ve repertuar bakımından en iyi 4 numara bu net , sağlam bi mentalitesi varsa ve uyum sağlar takımla iyi bir bağ yakalarsa yılın transfer olur, savunmasına gelirsek bu gözler erceg gördü çok da koymaz en azından çok iyi bir ribaundcu.