2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

AEK ve olimpiakos maçları da yayinlanmayacak muhtemelen şimdi gslive diye twit attılar. Yönetime ve gstv ye ne yazsak fayda etmiyor çapsızlık ta çığır açtılar artık.

arkadaslar birakin macin linkini 35 canli yayin sitesinde ismi bile gecmiyor boyle bir macin. rusyada ki butun sitelerde bile denk gelmedim :(

Hadi bizimkiler uğraşmak istemiyor. Ruslar niye yayınlamıyor? Khimki bu sene Eurocup'ta mücadele edecek. Karşısına Euroleague takımı gelmiş. En azından web yayını yapabilirler. O kadar para harcıyorlar neticede...

GS TV sözde herkesin izlemesi için uyduya geçecekti (Başkanların vaatleri/yalanları)
Bence bırakın uyduyu Lig TV'den çıkıp sadece lisenin kantinine yayın yapmaları daha doğru olur. Çünkü bu işi gerçekten hiç beceremiyorlar.Sadece 1 gün izleyin bu kanalı kulüpten soğursunuz. Hani bazı gereksizlere çöp deriz ya, işte bunun televizyon da ki karşılığıdır maalesef .

Söylemeyi unuttum maç yayını için boşuna umutlanmayın kendilerine faydaları yok bize hiç olmaz...!

Sanırım bizimkilerle rakipler önceden anlaştılar aman ha sakın sizde yayınlamayın maçı bizim takım görülür kombineler falan düşer diye..Başka hiçbir açıklaması olamaz..Bizim çektiğimiz nedir Allah aşkına yıl olmuş 2016 biz hala bize yayın muhabbeti yaptırıyorlar!!

Bir şeyi merak ediyorum; bu tweeter'da GS Basket adlı kullanıcının attığı bazı tweetler video içerikli!! Maç önü ısınmaları vs gösteriyor az önce..Yani istese periscope tarzı bir yayın yapabilir bu kişiler..Peki neden yapılmıyor, neden bu takım taraftardan saklanıyor?

@GSbasket kullanıcısı bu sitenin hesabıdır. Böyle bir imkanımız yok malesef.

Siz diğer hesabı kastetmişsinizdir. @GSBasketbol hesabı ise şubenin resmi hesabıdır. Zaten bugün attığımız twit'te de benzer bir eleştiriyi kendilerine ilettik. Anlayacaklarını sanmıyorum ama.

Yeri degil biliyorum ama geçen yıl formamizi giyen Ayşegül günay şuan 38 sayi 7 ribaunt ile oynuyor . Madem mütevazi kadro kuracagız ayşegül neden tutulmaz. Gidip 30 yaşında deniz colakoglunu alsınlar .

Hadi bu maçtan ümidimi kestim de Olympiakos maçını verecekler mi çok merak ediyorum? Eurolig'in iki iddialı takımı. Efes'in Olympiakos'la maçını Tivibu yayınlıyor. Bizimkinin de yayını olmalı.

@GSbasket kullanıcısı bu sitenin hesabıdır. Böyle bir imkanımız yok malesef.

Siz diğer hesabı kastetmişsinizdir. @GSBasketbol hesabı ise şubenin resmi hesabıdır. Zaten bugün attığımız twit'te de benzer bir eleştiriyi kendilerine ilettik. Anlayacaklarını sanmıyorum ama.

Teşekkürler Kerem Bey, evet @GSBasketbol demek istemiştim yanlış yazmışım..Bende çok defa dile getirdim ama düzelecek gibi değil bu durum :(

NTV.'yi şimdi artık izlemiyoruz ama önceleri Evren Göz futbol takımının hazırlık maçlarını periscope yayını yapıyordu. Hiç bir muhabir yok mu acaba maçları izleyen, gerçekten merak ediyorum.

Bu kadar hazırlık maçının hiç bir şekilde yayının olmaması normal bir durum değildir. Ergin Ataman böyle istiyor olabilir. Benim düşüncem taktik olarak yayın yapılmıyor. Eğer öyle değilse büyük skandaldır Euroleage takımının hazırlık maçlarının yayının olmaması.

Euroleague takımıyız ama ne yayın ne canlı bir simülasyon hiçbirşey yok. Ama sorsan 3.lig takımının bile bir simülasyonu oluyor şaka mı bu?