2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Forum olarak Daye'ye nazar değdirdik, doğru şutları kullandı ama top girmedi. Bugün Daye ile dikkat mi çeken en önemli nokta savunma ribaund'unu aldıktan sonra topla birlikte hızlı hücüma çıkmasaydı.

Maça gelecek olursak Ege dışında herkes süre aldı. Schilb bildiğimiz Schilb di. Justin Dentmon'ı daha çok bitirici rolde kullandık. Sinan ve Russ Smith hücuma yön veren isimlerdi. Russ Smith bugün içeri penetre sonrası boş olan isimleri çok iyi gördü ve savunmada da istekliydi, kaşısında ki oyuncuyu baya bir rahatsız etti bu savunma azmi diğer maçlarda da devam eder inşallah. Hoca bir ara Russ ve Dentmon'ı bir birlikte oynattı. Maçta gözüme çarpan en büyük eksiklik ise john diebler'a pozisyon hazırlayamadık.

Bugünün olumsuzluğu ise Alex Tyus'ın sakatlığıydı. Ayak baş parmağında hafif sorun varmış, emardan sonra durumu netleşecekmiş.

Tibor ve Deon'un hücum rebolarına ve yüksek yüzdelerine bakarsak ekmeklerini taştan çıkarmışlar diyebiliriz boyalı bölgede. Dentmon'un yay gerisinden 7 top kullanıp hepi topu 2 asist yapması hoş bir veri değil. Bu adam takım oyununu bozacak gibime geliyor.

yonetimin bilincli olarak butun yayinlari engelledigini dusunuyorum, boylelikle kombine satislarini arttirmayi hesapliyor bence. aksi taktirde bu devirde boyle bisey olamaz, 1000 yil once olsaydi bile birileri izler kuslarla anlatirdi maclari.

Fenerle olan bayan basketbol derbilerini fbtv den izlemiş insanlarız, şimdi ne yazsam uyarı alıcam. İnşallah bi rus kanalından yayın vardır nette.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tweete baktığımızda yine yayının olmadığı anlaşılıyor!!! #GSLive yazıyorlar bide utanmadan..Bakın bu takımın izlenememesi gerçekten bir dramdır!!! Artık altında başka bir şeyler arıyorum..Düşünüyorum ne olabilir diye ama hata da bizde kardeşim hemen öyle kombinelere yüklenilmeyecekti..ilk 20 günde hemen 5 bin kombine alınması hataydı..Hatayı yaptık yönetimin eline verdik sazı onlarda kafalarına göre çalıyorlar!!! Hata varsa hep bu taraftara ait kardeşim..Yönetim mi? Şeker gibi insanlar, bir gram hata yok adamlarda hatta pazarlama dehaları var içlerinde..

https://twitter.com/GSBasketbol/status/779971912512471040

Burak Bey verdiginiz twitter linkinde herkes agzina geleni saydirmis yayin olmamasi konusunda :) haksizda sayilmazlar ve demislerki Gs tv acilen kapatilsin. bence de kapatilsin. hicbir ise yaramayan onlarca insan bosa para kazanmasin klubun sirtindan!

80 yaşındaki adamların lise anılarından banane ya! Yemin ediyorum atlayarak geçiyorum gstvyi bu kadar iticilik olmaz. Fb tv bile HD yayına geçti..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir adet cep telefonu ile dunyanin heryerinden canli yayin yapilabiliyor artik. Periscope, Facebook uzerinden bile yapabiliyorsunuz bunu.

Orada bir suru yerel kanal var, bi tanesiyle iletisime gecilip bi canli yayin arabasi kiralayip yayin yapamiyorsan kapat o kanali daha iyi.

Hadi Sardunya'da internet kotuydu suydu buydu yedirdiniz, Khimki macinda yayin olmamasi rezilligin daniskasi resmen, kimden neyi sakliyorsunuz?

Bir adet cep telefonu ile dunyanin heryerinden canli yayin yapilabiliyor artik. Periscope, Facebook uzerinden bile yapabiliyorsunuz bunu.

Orada bir suru yerel kanal var, bi tanesiyle iletisime gecilip bi canli yayin arabasi kiralayip yayin yapamiyorsan kapat o kanali daha iyi.

Hadi Sardunya'da internet kotuydu suydu buydu yedirdiniz, Khimki macinda yayin olmamasi rezilligin daniskasi resmen, kimden neyi sakliyorsunuz?

Valla en iyi yaptıkları şey mazeret üretmek hocam..Daha önce dediğin gibi yok dağ başı, yok oraya ekipman mı gitmez ne gerek masrafa dediler, geçtiler..Daha geçen gün Antalya maçını da vermediler bunu da vereceklerini sanmıyorum!!

Zaten şimdiden #GSLive diye paylaşımlar yapıyorlar :) Gerçekten taraftar olarak suç bizde..Alınmayacaktı o kadar kombine bak bakim nasıl yayınlıyorlardı!! Bahamalar'da olsa maç gene yayınlanırdı..Bu resmen taraftara yapılan bir zulümdür!! Gerçekten yazıklar olsun!!

Yayın olmamasıyla ilgili en içten ve güzel duygularınızı @can_erbesler ve @GSBasketbol adreslerini de ekleyerek twitterden keydiriverin arkadaşlar.