Objektif bakış açısı ve Ataman'a karşı olan sevginiz anlatan mesajınızda bu herhalde:
"Bunlar benim için yine spekülasyondan öte olmayan şeyler.. Eğer dediğiniz gibi son anda yattıysa bir şeyler, ki öyle olduğunu sanmıyorum, kendileri adına isabetli karar vermişler demektir. Verilmiş sadakları varmış da diyebiliriz."
Kariyeri, antrenörlüğünü vs her şeyini geçtim, ülkemizde yetişmiş, aynı renklere gönül veren bir hocanın Avrupa'da bir takımla adı geçiyor, Allah'tan olmamış, verilmiş sadakaları varmış vs diye küçümseyici ifadelerde bulunuyorsunuz. Sonra gelmiş objektif bakıyorum, yok hocayı severim vs vs La Fontaine'den masallar...
Sito Alonso, Trinchieri, en son 3 ay falan önce Bamberg'den kovulan Trinchieri, Bamberg yıllar sonra Euroleague'de olmayacak sayesinde, Pianigianni vs gibi vasat hocalara Ergin Ataman'dan iyi diyen adamla basketbol konuşma hatasına düştüm...
Bartzokas gibi önce Olympiakos çalıştırsınmış, sanarsın Bartzokas oraya başarılı olduğu için geldi, aynı Sferopoulos gibi hiç bir başarısı yokken o göreve atandı. Sferopoulos'da büyük hocadır sana göre, final yaptı geçen sene
Tekrar yazıyorum Bartzokas iki yıldır başarısız oluyor, hâlâ övüyorsun, Ergin Ataman sadece 2016-17 sezonunda başarısız oldu çamur atmaya çalışıyorsun.
Sonuçlar tersini göstersede yazmışsın, hâlâ komik komik şeyler yazmaya devam edin bakalım, gerçekler ortada tekrar hatırlatayım.
2009'da Anadolu Efes ile şampiyon, 2011-12 sezonu Bjk ile kazanılan 3 kupa var (27 yıl sonra şampiyon olan Bjk), 2012-13 sezonu Galatasaray'ı şampiyon yaptı (23 yıl aradan sonra Galatasaray şampiyon oldu), 2013-14 sezonunda Galatasaray'ı finale çıkardı (3-3 seri nasıl kaybettiğimiz belli, yani şampiyon bana göre biziz), aynı zamanda Euroleague'de f8 yaptı, 2014-15 sezonunda top 16'ya çıktı takım, orada kadro dağıldı ve sezonun kalanında başarısız olduk, 2015-16 sezonunda EuroCup şampiyonu yaptı, Erkek Basketbolda kazandığımız en önemli kupa. 2016-17 sezonunda başarısız oldu, 2017-2018'de sezon ortasında Anadolu Efes'ın başına geçti, Türkiye kupasını kazandı, ortada başarısız oldu denilecek bir durum söz konusu değil zaten... 2009 öncesi kazandığı başarılarda ortada, sizi üzsede arada açıp bakın... Neredeyse her sezon başarılı olmuş hoca, hâlâ masal anlatın bakalım.