Cok uzun zamandir foruma yazmiyordum ama dayanamiyorum artik. Bu sene herkesin negatif tavrina ragmen takimdan umitliydim, dogru hamlelerle Oktay Mahmudi'nin ilk senesi gibi bir seneyi yasayabilirdik yeniden yapılanma sürecinde. Erman Kunter de coaching olarak Ufuk Sarıca'dan asla kotu degil, Sarica son 4 senede 2 kez dusuk butceyle basari elde ediyorsa Kunter'le de biz elde edebilirdik. Ama Erman Kunter saha disinda kotu bir koc oldugu icin organizasyon olarak bir takim kurulabilirdi. Zalgris ve Baskonia'nin kendi organizasyonlari, takimi kurup ona gore koc belirliyor. Yuksek butceli degilsen bunu yapmak en dogru secim. Ama once Tugberk Gedikli, sonra Ege'nin gitmesi ve yerine Dogukan Sonmez'in gelme haberlerinden sonra play-off yapmak buyuk basari gibi duruyor. Yahu Ege ile Dogukan neredeyse ayni ucreti alacak, Ege gibi bir parca varken niye 2.lig topcusu Dogukan'i istiyorsun. Tugberk de Orhan Haciyeva gibi, Bsl'de dusuk butceli takimlarda iyi 7. oyuncu olur ama bizde hic sure alamaz. Orhan 150 bin alıyordu gectigimiz sene, onun yerine Eurocup icin tamamlayici ekstra yabanci almak daha mantikli o parayi vermek yerine. Yabanci pivot-Ege rotasyonu ligi kaldırabilir ama Eurocup icin oraya ucuz bir yabancı pivot alabiliriz. Norvel Pelle'nin 150 bin'den fazla isteyecegini dusunmuyorum. Bunlari yapmazsak, son Besiktas kariyerinden bile daha basarisiz donem yasatir bize Erman Kunter. 4 milyon dolara su tarz bir kadro kurarsak basarili
Bruno Fitipaldo (300) - Mehmet Yagmur (300)
Deandre Kane (500) - Goksenin (300)
Howard Sant Roos(350) - Blake Schilb(450)
Isaac Fotu (350) - Ersin Dagli (300)
Lasme (450) - Ege (100)- Norvel Pelle (150)
Fitipaldo'nun opsiyonu var, kendisi Eurocup icin kabul edilebilir seviyede cevresini ona uygun doldurursan. 450 bin dolarlik yer de biraktim, diğer giderler ve Emir'in kapali kontratindan cikamama durumu icin.
Bruno Fitipaldo (300) - Mehmet Yagmur (300)
Deandre Kane (500) - Goksenin (300)
Howard Sant Roos(350) - Blake Schilb(450)
Isaac Fotu (350) - Ersin Dagli (300)
Lasme (450) - Ege (100)- Norvel Pelle (150)
Fitipaldo'nun opsiyonu var, kendisi Eurocup icin kabul edilebilir seviyede cevresini ona uygun doldurursan. 450 bin dolarlik yer de biraktim, diğer giderler ve Emir'in kapali kontratindan cikamama durumu icin.
Son düzenleme: