Savunma evlere şenlik
Dunston hala iyi. Ama 2.03 kısa bir pivot olmak için. Her ne kadar güçlü de olsa bir yerden sonra yoruluyorsun. Pleis in kolunu kaldırarak yetiştiği yere o zıplamak zorunda. Hines gibi kulaç uzunluğu da yok bildiğim kadarıyla. Yaş da 30 ları aşınca fizik düşmeye başlıyor.Bu ribaundlar nedir böyle ? Ben bir takımın bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum ribaundlarda. Her hücumu iki-üç hücum oluyor cska’nın. Dunston eskiden bunları toplar, savaşırdı. Bu sezon iyi değil. Veya eskiden takım iyi değildi dunston göze batıyordu şimdi takım iyi dunston’ın o kadar da iyi olmadığı ortaya çıktı.
Bir de masa can sıkıyor artık ikide bir oyun duruyor, efes tam ritim yakalayacaktı dakikalarca durdu oyun. Herşeye rağmen son çeyrek şansı var efes’in.
Pao Xavi Pascual'i kovmuş. 2 senede iki lig şampiyonluk getirdi, iki kez top8 yapıp saha avantajına rağmen o sezonun şampiyonlarına elendiler. Geçmiş sezonlardaki performansı idare ederdi ama bu yıl çok kötü bir Pao vardı.
Yerine kolej basketbolunun efsanelerinden Rick Pitino'yu getirmişler. İlginç bir tercih olmuş
Pao Xavi Pascual'i kovmuş. 2 senede iki lig şampiyonluk getirdi, iki kez top8 yapıp saha avantajına rağmen o sezonun şampiyonlarına elendiler. Geçmiş sezonlardaki performansı idare ederdi ama bu yıl çok kötü bir Pao vardı.
Yerine kolej basketbolunun efsanelerinden Rick Pitino'yu getirmişler. İlginç bir tercih olmuş
Katılamıyorum Muhammed, Shengelia ve Porier dışında tek adamları yok üst seviye. Voightman, Granger bunlardan bir alt seviyede. Kalanların en iyisi vasat sayılabilir. Huertas da eskidendi, artık zamanı geçti bence onun çoktan.Barcelona’yı da o kadar yerdik Baskonia deplasmanından galip çıkacakları tuttu. Ben Baskonia’nın son 2-3 sezonki kısa ve uzun rotasyonlarını seviyorum ama bi türlü form yakalayamıyorlar. Özellikle Voightman, Shengelia Huertas gibi isimler beklenenin altında kalınca çok farkediyor o katkıyı alamamak. Fizik olarak da oyun zekası olarak da güzel rotasyonları var ama olmuyor bi türlü.