Aykut kardeşim, bence içindeki Ataman sevgisi ve Vesely nefreti düşüncelerini etkiliyor. Hackett 2. değil 3. guard, hatta Higgins i de sayarsak 4 bile olabilir. Sence geçen sene Westerman ı alan Cska istese alamazmıydı Micic i ? Real Rodriguez gidince Doncic ile devame tti, bu sene de Vampazzo ile devam etmek istedi. Geçen sene Llull sakatlandıktan sonra gayet de başarılı oldu. Belki yabancı sınırınında bunda etkisi vardı, bildiğim kadarıyla Campazzo nun İspanyol pasaportu var, zaten o yüzden 1-2 sene kiralamışlardı.
Bolomboy Rus, Hunter ile ilgili fikrimi yukarıda yazdım. Kaldı ki Cska istese Pleiss izaten alabilirdi.
Motum ve Moermanın Voronthsevich ten eksikleri Rus olmamaları
Ama sonuçta bana göre 3 ü de üst seviye değil. Randolph, Melli, Singleton, Shengelia, Printezis seviyesinde olmadıklarını tartışmazsın sanırım. Hatta, 2-3 yıl önceki Derrick Brown ile bile bir değiller bence.
Larkin ve Dunston için ok ama Beubouis bence ilk 8 hedefleyen bir takımın rol oyuncusu olabilir bence en fazla ki onun da bir sürü alternatifi olur.
Bizim 1-2 rotasyonunu beğenmeme sebebini de anlayamıyorum çoğunluğun. Sloukas konusunda herkes herkes hemfikir, ama Ennis daha iyi/kötü birşey yapmadı ki eleştiriliyor ? Eğer Ennis-Bobby-Guduric den bir katkı gelirse bence hiç de kötü bir rotasyon olmayacak. Aynı mantıkla Pana daha kötü bence, Calathes den başka kim var ?
Uzun rotasyonunda nasıl Efes i denk görüyorsun ? Vesely-Louvernge-Melli-Ahmet-Barış Hersek (
) rotasyonu bence avrupada Real ile birlikte en iyi pota altı.
Bizde DAtome-Kalinic in olduğu 3 numarada Efes de kim var o seviyede ?