Bunu unutma.
Ben en az MacCollum, Beubois kadar olur diyorum ki o seviyeler bile yeterli.
Fenerbahçe, Galatasaray forumlarında bir sürü fikir oluyor, onları mı referans alacağız. Aç bak eski mesajlara Kalinic başlığındaki.. Türk insanı ön yargılı ve sabırsız. Ve daha da acısı, çok biliyor herşeyi
Sizinkiler Kalinic'i eleştirdiği dönemlerde Kalinic'ın iyi oyuncu olduğunu, çok iyi görev adamı olduğunu yazıyordum. Yine Bobby Dixon'ı elimizden kaçırdığımızda büyük hata yaptığımızı yazıyordum, adamı Karşıyaka'dan beri övüyorum, Fenerbahçe'liler Euroleague için yetersiz diyordu o zamanlar Wanamaker ve Nunnaly'i zamanında bize önermiştik, Fenerbahçe'ye geldikten sonra adamları Fenerbahçe'lilere karşı savunuyordum. Bir çok oyuncu ismi sayabilirim bu şekilde.
Benim Fenerbahçe'de Vesely dışında objektif olmadığım oyuncu yok.. Vesely'nin 3 milyon euro alan oyuncu için her f4 zamanı sahadan silinmesi sizin için sorun olmalı, benim için sorun değil yani
Benim anlamadığım Obradovic'in aldığı her oyuncu iyi çıkıyor gibi yapılan her transferi iyi göstermeye çalışmanız. Ennis için izleyen ve bilgisine güvendiğim kişiler olumsuz görüş belirtti, aynı Thompson için olduğu gibi. Dixon benim Türkiye'ye gelen yabancılar içinde en sevdiğim isimlerden biri, ama artık üst seviyede bir takımda uzun süre alacak ya da o takımı taşıyacak oyuncu değil. Sinan bizde oynadığı dönemde yetersiz dediğim oyunculardan, kaldıki Fenerbahçe'de nasıl yeterli olacak? Guduric ilerleyen zamanda iyi bir yan parça olabilir o kadar, ama takımın ana skoreri ya da taşıyıcısı olamaz.
Fenerbahçe'nin 1-2 rotasyonu sadece Andolu Efes'ın değil, f8'de olmak isteyen takımların çoğunun gerisinde. Uzun rotasyonu bence en iyi takım Real Madrid, sonra Fenerbahçe. Ama bahsettiğim şey açık bence, Anadolu Efes'in uzun rotasyonu kötü değil ve yakın seviyede olduğunu düşünüyorum, Fenerbahçe'ye ezilmezler.
Son düzenleme: