Bir deplasman macina daha Donksuz cikiyoruz.
Puan kaybedersek sasirmam....Pamuk gibi orta saha
Puan kaybedersek sasirmam....Pamuk gibi orta saha
Zaten deplasmanlarda 3-4 yiyerek yuvarlandık dahası yok, inşallah. Neyse ki ligimiz de baya dengesiz bu sezon. Hatta Barcelona Madrid bile bizden fazla puan kaybettiler kendi liglerinde, bi ayarsızlık var bu sezon futbolda.
Ben şu forvet ve stoper işlerine ayar oldum yine. Bastıra bastıra bu mevkilere ihtiyaç var dendiği halde, hatta “alıcaz” dendiği halde takım kaderine terkedildi.
Neyse bu sene ligi oyundan ziyade puanlarla götürsek de yeter. Önemli olan şampiyonlar ligi, orda ne yapacağımız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Antalyasporlu Nazım Sangare: “Galatasaray’ın son dakikalarda yaptığı hamlelere anlam veremedik.”
Galatasaray Futbol Klubu Baskani Mustafa Cengiz aciklamalarda bulunmus, Eger Uefa bize ceza verecek olursa 100 milyon usdlik tazminat davasi acariz felan filan gibi soylemlerde bulunmus.
Simdi bundan benim anladigim ne yazik ki bir ceza olasi, 2. si ise Futbol takimimiza olasi bir ceza gelmesi durumunda, Sayin Cengizin Baskanliginin dusmesini teklif ediyorum. Kabul edenler ? Etmeyenler ? oy coklugu ile kabul edilmistir!
Uzun bir aciklamadan iki cümleyi alip yapistirip sonrada üzerine yorum yapman cok yanlis, tüm aciklamayi koy öyle yorum yapsan objektiv olurdu.
"Mustafa Cengiz: "Olumsuz bir duruma %1 ihtimal vermiyorum. Aksi bir kararda UEFA ayağına değil, beynine kurşun sıkıyor demektir. Devler Ligi katılım belgesi vereceksin, sonra kararını değiştireceksin. Bu UEFA'nın intiharı olur" (Habertürk)"
Boldladigim yerden ne anladiginiza bagli ? Madem % 1 lik bir ihtimalse ne diye boyle bir aciklama yapiyorsun ki ? Ayrica biz daha once gorduk bu filmi, Uefa catirdayacak, 150 milyon Euro odemek zorunda kalacaklar diyen bir akli evvel baskan vardi. Sanirim o filmi cok fazla izleyip ruzgarda kalmis Mustafa Cengiz Bey!
Allah etmesin ceza geldi diyelim, Ne yapabileceksiniz ? Uefa degil seni, senin aga babalarini bile dinlemez. Lafin kisasi boyle bir ihtimal dillendirilgine gore % 1 felan olamaz, en az % 30 veya 40 olmali ki, sen ihtimali sana gore neredeyse olmayan bir olayi gundem yapiyorsun.
Yazarken Yasin Beyin yazisini gorup ayni mesaj icinde cevaben yazmis olmak istedim. O belge sizin elinizde mi arkadaslar ? bu kadar emin konusmayin. o belge bir zamanlar rakip klubun baskaninin elimizdeki belge ile Uefa catirdayacak 150 milyon Euro odeyecekler demesinden cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Emin olun Uefa gibi kurumlar, 1000 dusunup 1 yaparlar yapacaklarini!
Buradan illa ki ceza gelecek demiyorum. Madem ki ihtimali bu kadar dusuk birseyi ne diye belirtiyorsun ki ? Elinde belge mi var ? e daha guzel ya insan o belgeye guvenip % 1 lik ihtimalden bahsetmez. Ha elinde belge mi yok ? insan neyine guvenip Uefa ayagina beynine sıkmaz ins diyorsun !