Yalnız o yazdığın tüm takımları yenen de Terim'in ekipleri hatırlatırım. Benim tek derdim kendine Galatasaraylıyım diyen birinin sırf Fatih Terim takımın antrenörü diye Galatasaray'ın şampiyonluğuna sevinememesi. Bunu kabul edemiyorum. Yoksa eleştirilecek çok şey var. Bu forumda Diagne transferini mesela en çok eleştiren benim. Ama eleştiri farklı, Galatasaray'ın hocasına düşmanlık farklı. Ama yine de birisi eğer ben Galatasaray'a gönül verdim diyorsa bu benim için yeterlidir. Şu şampiyonluk gecesi kimseyi kırmak istemem, Galatasaray'a gönül verenlere hiç bir lafım yoktur yukarıda yazdıklarım sizler için değildir. Hepimizin şampiyonluğu kutlu olsun, darısı avrupada başarılar olsun.
Gönlümüz tabii ki Galatasaray sevgisi ile dolu. Umarız bu şampiyonluk Avrupada gelecek başarıların bir başlangıcı olsun.
Bu arada maçı Galatasaray'a vermemek için elinden geleni yapan, uzatmayı da dakikalarca uzatan eyyamcı Cüneyt'i, sakatlanıp çıkacağını bile bile sırf pislik yapmak için ilk 11 başlayan, yedek kulübesinden kuduz köpek gibi sağa sola sıçrayan, Galatasaray şampiyonluğunu engellemek için yırtınan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şeref yoksunu topçusu emre beleşoğlu'nu, fark açıkken "kimyalarını bozduk" diye atıp tutan, bu akşam ise gerçek yüzünü ortaya çıkaran patlamış balon büyük loser apo hunter'ı, siyaseti arkasına alınca istediği gibi at koşturacağını zanneden bildiri üstadı, patates kafalı göksel'i de anmadan geçmeyelim.
Kahramana gelecek olursak;
Feghouli!
Feghouli!
Feghouli!
Ayakta alkışlıyorum.