Karşı cenahın da düşünce dünyasını gözlemelemek lazım:
Drogba´ya da Gomis´e de bitik diyenler olmuştu ama faydalı oldular.
Ama en azindan talipmis gibi yapip rekabeti kizistirarak 6s´in daha pahali almasini saglayabilirdik.
Bu adami almamizi çok isterdim.
Gomisin rekoru baskasi tarafindan kirilmasin diye alinmamis ise bende birsey bilmiyorum.
Birde sokaga atacak paramiz yok derken iki santrafor getirdiler ama bizim golcüye ihtiyacimiz varken hicbirini getiremedik o ayri konu.
Diagne Jardelimsi bir forvet. Tek vuruş forveti. Ligin en iyisi evet bok atacak halimiz yok. Ama cidden böyle transferler tutmazsa da çok kötü patlar. İnşallah hayırsız olur...
Hem ayaklarına hakim hem kafa toplarına‚ üstelik atletik ve bizim sevdiğimiz gibi siyahi topçu
gs güzel iş yaptı. 2-3 seneye 20´den aşağı satmaz. Bence de bu transferle şampiyon oldular.
İyi transfer gibi gorunuyor. trezege yokken ne yapacak bilemiyorum‚ insallah wagner love gibi olur‚ hatta beter olur.
Ellerinde patlar inş.
İyi futbolcu‚ golcü adam. Kadıköy´deki Kasımpaşa maçı öncesi hat-trick yapar diyordum‚ 2 gol attı‚ 1 penaltıyı kaçırdı.
Ve niceleri. Fenerbahçe taraftarı birçoğunun gözünde adi ve çirkef yapan neden işte bu!