Topsuz oyunun canı cehenneme, gol topla atılıyor. Ortalıkta Mustafa Sarp gibi dolanan Fernando adlı kazma arkadaş, N'diaye ile birlikte bavullarını toplamaya başlasın. Ben böyle ezik, etkisiz, hayalet orta saha görmedim. Siz mi millete yardım edeceksiniz, diğerleri mi sizi tolere edecek?
Belhanda ve Feghouli "gamsız araplar" ikilisi. Aldıkları parayı da, kendilerine ödenen bonservis ücretlerini de zerre haketmiyorlar.
Diagne rakip savunma arasında kayboldu gitti, çok yalnız kaldı ama yine de daha etkili olmalıydı. Arkasında Bruma, Sneijder vs. olsa belki iş yapabilirdi.
Marcao ceza sahasında iki eli açık gezerek ne yapmaya çalıştı soru işareti. İkinci golde topa müdahale edememesi büyük hata. Yine de oyun kurması orta sahalardan iyiydi.
Son olarak "şöyle iyi oynadık, böyle tempo yaptık" diyen Fatih Terim'e gülüyorum. Bu tecrübesiz kadrosuyla kevgire çevirdi adamlar. Hiç tempo arttırmadan, hiç kasmadan rahatça 2 gol buldular. Orta sahayı her istediklerinde rüzgar gibi geçtiler. İstese Benfica 1-2 gol daha atabilirdi. Karşındakini Karabükspor mu zannettin ki, 1-1 olunca "hurrraaaaaaaa" diye saldırıyorsun? Zaten onların istediği de bu. Açıp biraz Lucescu zamanındaki ŞL maçlarımızı izlemesi gerek. Saldırmaktan kastım da rakibi boğmak falan değil; bilinçsiz, plansız, sıfır organizasyon, topu ileri şişirmek. Yani gecenin sonunda koca bir sıfır yazıldı hanemize, üstelik oyunu rolantide götüren rakibe karşı.