Kulüp Euroleague yönetimi ile görüşmüştü. EuroCup'ta yer alacağımız söyleniyordu ve Web sitesinden de duyurulmuştu.
EuroLeague yönetimi ile bir araya gelindi - GALATASARAY.ORG
Kulüp Euroleague yönetimi ile görüşmüştü. EuroCup'ta yer alacağımız söyleniyordu ve Web sitesinden de duyurulmuştu.
Arkadaşlar yeni sezon planlamasında olduğu için ve sizleri de bilgilendirmek için buraya yazıyorum. Önder abimizin önderliğinde forumumuzun twitter hesabından açıklamalar yapıldı bugün. Bu açıklamalar çok değerli ve önemli tespitlerdir. Bu açıklamalar doğrultusunda Radyospor'da Spor Kazanı programını yapan Özgür Sancar ile iletişime geçip Cansever veya Yalçınkaya ile görüşmesini ve bizleri bilgilendirmesini talep ettim. Sağolsun o da anında Yalçınkaya ile iletişim kurup açıklama aldı. Açıklamanın içeriğine Oktay Mahmuti kalıyor mu? Galatasaray'dan resmi açıklama geldi... - Spor Haberleri ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde İsmail Şenol ile iletişime geçip daha net bilgi almak istedim. O'nun bana verdiği cevap Koç'un garanti kontratı olduğu ve ayrılık gibi bir düşüncenin olmayacağını ayrıyeten bu sene bütçenin daha da düşeceğini bana söyledi. Son olarak da yönetici Mahmut Recevik ile iletişim kurup tekrar tekrar Ömer Yalçınkaya ile ilgili düşüncelerimizi kendisine aktardım. O da Oktay Mahmuti ile alakalı böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
Netice itibariyle gelişmeler böyle. Umarım bir an evvel GM değişikliğine gidilip Oktay Mahmuti'nin ve kulübün durumu doğrultusunda istekleri yerine getirip basketbol konuşmaya ve transfer değerlendirmelerine başlarız.
Kusura bakma kardeş de ben bunlarda bir haber değeri göremedim koç zaten gelecek sene sözleşmesi var bütçenin düşeceğini sağır sultan bile biliyor.
Bu postun daha çok benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var tadında olmuş
Bu sezonun bütçesi 3 milyon dolar mı ?Ekrem bey, foruma kayıt tarihim 24 Nisan 2009 daha konuşmaya gerek var mı? Tanıdığım olsa ne olur olmasa ne olur benim kazandığım bir şey var mı Allah aşkınıza Amaç burada vakit bulup okuyacak olan arkadaşlarımızı bilgilendirmek tamamen, siz yanlış değerlendirmişsiniz. Sevgiler, saygılar.
Bu sezonun bütçesi 3 milyon dolar mı ?
geçen bir yerlerde o tarz bir şey okudum.
Bu sezon 4 milyon dolar oyuncu bütçesi ile zaten başarısız olmuşsun uzun süre sonra play off yapamamışsın. Bir de üstüne bütçeyi biraz daha düşürmeye çalışıyorsun. Bu tam olarak bunların kalibresinde bir olay. Ben böyle olacağını söylemiştim. Yanlış anlama lafım sana değil, sen sevdiğim bir kardeşimsin ama yeni sezonda oyuncu bütçesi 4.9- 5 milyon dolar olacak dediğinde konuştuklarımızı hatırlıyorsundur. Ben sana bunlar o oyuncu bütçesini koymaz Doruk inanma demiştim. Adamların kalibreleri belli. Seçimden önce umut aşıladılar seçimden sonra özlerine döndüler. Defalarca söyledim bu zihniyet seçilmemeliydi.Bugün ki temaslar 1-2 milyon dolara kadar düşüldüğünü işaret ediyor. Net bir bilgi duymak için çabalasak da kimse bir şey söylemiyor maalesef...
Bugün ki temaslar 1-2 milyon dolara kadar düşüldüğünü işaret ediyor. Net bir bilgi duymak için çabalasak da kimse bir şey söylemiyor maalesef...
Bugün ki temaslar 1-2 milyon dolara kadar düşüldüğünü işaret ediyor. Net bir bilgi duymak için çabalasak da kimse bir şey söylemiyor maalesef...
Hahahaha şaka gibi. 1-2 milyon dolar nedir? Kadın basketbolu ile Erkek basketbolunu karıştırmışlar herhalde.