Ekrem Memnun hoca görüşme talep ettiğine göre kafasında planlar var. Ama ne kadar basarır hiç bilinmez kalbim hala MAHMUTİ hoca dönsün diye can atıyor.
İsmi Metin bey açıkladığına göre demek ki kaynağımız söylenmesine izin vermiş Evet arkadaşlar Ekrem Memnun koç adayımız hatta koçumuz yüksek ihtimal. Görüşme talebi koçtan gelmiş. Bugün görüşme gerçekleşti büyük ihtimalle ama Ömer Yalçınkaya taş koyabilir bu işe. O yabancı koç peşinde herhalde nasıl alacaksa artık Ekrem hoca olmazsa bir yerli isim daha aday var onu şu an yazmayayım.
Ekrem Memnun erkek basketbolda başarısız olduğu için seneler evvel kadın basketboluna geçmişti. Evet koçu seviyoruz fakat bir realite var. Hoş bu ortama kim gelse başarılı olamaz düşüncesindeyim. Yazık koç kendini yakacak. Bu arada düşünülen hem kadın basketbol milli takımını hem bizi çalıştırma şeklinde. Kendisine 2-3 milyon dolar bütçe verebileceğimiz söylenecekti. Bugün büyük ihtimalle el sıkışılmıştır ama son dk pürüz olur mu olmaz mı inanın bilmiyorum. Haftaya sarkacak sanki bu iş...
Taze Bilgiler
Arkadaşlar, şube yöneticimiz Ömer Cansever'le az evvel iletişime geçtim. Transfer yasağı, başvuru yapılıp kabul edildiği anda 10 gün içinde kalkıyor yani önümüzdeki hafta yasak kalkmış olacak.
Koç konusunda işin önümüzdeki haftaya kaldığı ve haftasonuna kadar açıklanacağını bildirdi. Yerli ve yabancı 6 aday olduğunu söyledi. Ekrem Memnun ve Hakan Demir bunlardan ikisi. Geri kalan 4 isim kimler bilmiyorum ama yabancı adaylar da var belli ki.
Bu şartlara kim getirilse problem olacak ama Ekrem Memnun olmasa güzel olur yazık adamcağız harcanıp gidecek...
Hakan Demir ismi Ergin Ataman tarafından önerilmiş onu da söyleyeyim Eski yardımcısı Yağızer'i tavsiye etmemiş. Bu kadar söyleyeyim...
Taze Bilgiler
Arkadaşlar, şube yöneticimiz Ömer Cansever'le az evvel iletişime geçtim. Transfer yasağı, başvuru yapılıp kabul edildiği anda 10 gün içinde kalkıyor yani önümüzdeki hafta yasak kalkmış olacak.
Koç konusunda işin önümüzdeki haftaya kaldığı ve haftasonuna kadar açıklanacağını bildirdi. Yerli ve yabancı 6 aday olduğunu söyledi. Ekrem Memnun ve Hakan Demir bunlardan ikisi. Geri kalan 4 isim kimler bilmiyorum ama yabancı adaylar da var belli ki.
Bu şartlara kim getirilse problem olacak ama Ekrem Memnun olmasa güzel olur yazık adamcağız harcanıp gidecek...
Efe Güven'e zerre itirazım yok. Arkadaşlar ısrarla oynattığı oyun hariç eleştiriyorlar. Kimse bu adam alt takımlarda takımlarına ne oynatıyordu ve takımlar o'nun tarzını yansıtıyor muydu gibi detayları değil alt yapıdan kimse çıkmıyora takılıyor. Çıkmaz çünkü alt yapıda yetenekli tüm oyuncular başka takımlarda.