Julyan Stone işte, Antep'te 4, Venezia'da 5 sayı ortalamayla oynuyordu adam
Julyan Stone işte, Antep'te 4, Venezia'da 5 sayı ortalamayla oynuyordu adam
Millet theodore'u Babb'ı getiriyor, bizim çapsızların ilgilendiği söylenen adama bak. Nba'de kontrat bulan her adamı süper sanıyor sanırım Yalçınkaya..Tam kendilerine yakışır topçuyu bulmuÅŸlar. Bari hardy'i tutsaydınız ya.
Theodore olayı beni şaşırtmıştı fazlasıyla ama İstanbul muhabbetleri filan derken acaba mı demedim diyemem.Bizim yönetim için söylediÄŸin her ÅŸeye katılıyorum abi Theodore yalanlamış haberi ekleyeyim.
Bizim yönetim için söylediÄŸin her ÅŸeye katılıyorum abi Theodore yalanlamış haberi ekleyeyim.
Saat 17'de twitter'dan Galatasaray basketbol hesapları ortak bir çalışma yapacaklar. Hesabı olan renktaşların tam katılımını bekliyoruz. 1 tweet atmak ile bir şey değişmez demeyin bu yönetimi taraftarın sürüklediğini unutmayın. Haydi bakalım.
Şu an twitter Türkiye gündeminde 2.sıradayız. Hala yazmayan var mı? Haydi haydi haydi !!!
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Cansever: “Salonumuz Sinan Erdem, takımlarımızı kurduktan sonra kombine satışlarına başlayacağız. Mahmuti Hocamızla kesin olarak yollarımızı ayırmadık. Onun verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz."
Ömer Cansever: “Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış değil, bugün yarın son kez görüşeceğim hocayı kalmaya ikna etmeye çalışacağım. Onun bize verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz. İlgilendiğimiz oyuncuların hepsi onun bize önerdiği isimler.”
Ömer Cansever: "Erkeklerde 3 yerli oyuncuyla daha anlaştık isimlerini bugün yarın açıklayacağız. Ayrıca altyapıdan 2 ismi as takıma çıkartıyoruz. 8 kişilik bir yerli rotasyonumuz olacak. ABD'ye oyuncu seçmeye değil menajerlerle görüşmeye gittik ödeme garantisi verdik."
Eyüp Yıldız
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Cansever: “Salonumuz Sinan Erdem, takımlarımızı kurduktan sonra kombine satışlarına başlayacağız. Mahmuti Hocamızla kesin olarak yollarımızı ayırmadık. Onun verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz."
Ömer Cansever: “Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış değil, bugün yarın son kez görüşeceğim hocayı kalmaya ikna etmeye çalışacağım. Onun bize verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz. İlgilendiğimiz oyuncuların hepsi onun bize önerdiği isimler.”
Ömer Cansever: "Erkeklerde 3 yerli oyuncuyla daha anlaştık isimlerini bugün yarın açıklayacağız. Ayrıca altyapıdan 2 ismi as takıma çıkartıyoruz. 8 kişilik bir yerli rotasyonumuz olacak. ABD'ye oyuncu seçmeye değil menajerlerle görüşmeye gittik ödeme garantisi verdik."
Eyüp Yıldız