Şuan Webster'a odaklandım. Yolunu gözlüyorum. Eğer gelirse bir kadro bırakacağım buraya.
Boynton iyi skorer ama kariyeri boyunca hep savunma gerektirmeyen takımlarda görev aldı nerdeyse. Bence pek ihtiyacımız türden bir oyuncu değil. Buva konusunda da iyi ama yumuşak bir oyuncu olduğunu düşüyorum. Defolarını kapatmak gerekebilir
Webster'i 2 numara gibi düşünmek daha mantıklı. Yanına topu kullanmaktan çok oynatmayı seven bir oyun kurucu alınırsa bence daha etkili olur. Mesela bir Pierria Henry de biz bulsak Webster ile birlikte çok iyi bir ikili yakalmış oluruz.
Webster, gelişime açık, iyi bir hücum opsiyonu, savunması da iyi. Doğru kimya ile kendisinden bir Theodore patlaması bekleyebilrim. T.Crocker ne durumuda bilmiyorum ama bizim gibi bütçeler çok uygun bir oyuncu. İyi bir skorer, arada 4 numarada da kullanabiliriz. Zaman zaman istikrar problemi yaşıyor. Ancak istikrarlı olsa zaten Euroleague oyuncusu olurdu.
5 numarada Buva iyi bir tercih. Onun sırtı dönük oyunlarından iyi bir ceza şutu olan 4 numaralar baya ekmek yer. Aslında M.N'dour ile iyi bir ikili olurlardı. N'dour'da hem ceza şutu hem de Buva da olmayan sertlik ve atletizm var. Kazan serbest bıraktı ancak bize düşeceğini sanmıyorum.
Donta Smith yaşıyor mu çok istiyordum ama bir türlü getiremedik bu adamı kulübe.
Brindisi'de.
2 numarada daha faydalı oluyor görüşüne katılmıyorum. Tai Webster'ın zaten iyi bir oyun aklı var. 2 numaraya alacağımız oyuncuyu ikinci yönlendirici olarak seçmeliyiz. Daha faydalı olur. Böyle dediğime bakmayın 2 numarada da faydalı oluyor. Zaten kendisi Combo guard. Mesela örnek bir kadro kurayım.
Webster-Can-Emir
Avramovich-Erol Can
Sutton-Göksenin
Sears-Burak Can
Buva-Ege
Eğer Buva'yı alacaksak 4 numaraya alacağımız oyuncunun savunması kuvvetli olmalı. Mesela Sears hem 5, hemde 4 numarada oynayabiliyor. İyi bir çember koruyucusu, bunun yanında hem 4, hemde 5 numaraların karşısında durabiliyor. Orta mesafeden iyi bir atıcı. İkili oyunlarda içeriye iyi devriliyor, ayakları çabuk. Bütçemiz düşük o yüzden alacağımız oyuncuların en az iki pozisyonu oynayabiliyor olması lazım bence. Webster, 1-2 oynayabiliyor. Avramovich, 1-2 oynayabiliyor. Sutton, 3-4. Sears, 4-5. Buva, 5 gerektiği zaman 4'e de kayabilir Buva. Avramovich, rahatlıkla takımın ikinci yonlendiricisi olabilir. Sutton, hücumda önemli bir silah, iyi bir savunmacı. Sears, hücum gücü iyi olan savunması da kuvvetli bir oyuncu. Buva, sırtı dönük yüzü dönük hücum silahları olan bir pivot. Bence gayet dengeli bir takım olur bu kurduğum kadro.
Furkan gel Strawberry ile Mbakwe'yı çıkarıp Dj Kennedy ve Vidmar'ı ekleyelim oraya. On numara olur bu yoklukta.
Vidmar’ın kontratı kapalı sanırım abi
Bende Webster'i Corey Webster zannedip seviniyordum meğerse kardeşini alıyormuşuz Neyse buna da şükür.
Abisi çok sağlam skorer ama hiç yukarılara çıkamadı o istatistiklere rağmen hiç böyle alıcı gözle izlemedim savunmasını falan sanırım orada aksıyor birazBende Webster'i Corey Webster zannedip seviniyordum meğerse kardeşini alıyormuşuz Neyse buna da şükür.
Alıp alamadığınız belli değil henüz.
Abisi çok sağlam skorer ama hiç yukarılara çıkamadı o istatistiklere rağmen hiç böyle alıcı gözle izlemedim savunmasını falan sanırım orada aksıyor biraz
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi