Abi takım hala idmana cikmadi mi? Hicbir yerde haber yapılmadı.
Normalde bugündü ama anlayamadım gerçekten...
Abi takım hala idmana cikmadi mi? Hicbir yerde haber yapılmadı.
Kaan Kural Harrison transferini hiç beğenmemişti. Devamlılığı olmadığını iddia ediyordu. Ben oyuncuyu tanımadığım için yorum yapamıyorum. Program linki:
https://youtu.be/lXgRMxxbLHY?t=23m1s
Harrison'ı bende bilmiyorum, sadece videolardan izledim. Bana sıradan bir skorer gibi geldi. Bizim için kilit oyuncu Hayes. Harrison olmasa da olur yerine aynı ayarda bir oyuncu bulunur. Ama Hayes olmazsa üzülürüm...
Üçe Okben'i alıp 5. yabancı hakkımızı pivottan yana kullanmak fena olmaz diye düşünüyorum.
Ocak ayından beri 400 bin dolar yasağı kaldırmadılar. 400 oldu 500 bin dolar, dolar oldu 7 lira ocak sonunda 1.2 milyon tl'ye kapanacak borç aÄŸustos'un ikinci haftasında 3.5 milyon TL oldu. Helal olsun. Bu her yerde göremeyeceÄŸiniz bir vizyon örneÄŸidir.
Hayırlı uğurlu olsun yeni sezon. Doların 7 lira olduğu şu ortamda bu takımı kurmak bile önemliydi. Şu dediklerin de açıklanırsa güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.
Galatasaray basketbol takımında bugün sezon öncesi testler yapıldı. Yarın çift idman var.
(via@caglartorun
Bence en doğru transfer Klobucar. Ben de Webster transferinin bu kadar olumlanmasına şaşırıyorum. Almanya BBL'de orta sıra bir takımda oynadı, istatistikleri çok göze çarpmıyor, izlediğim kadarıyla-çok izlemedim açıkçası- çok çarpıcı bir özelliği de yok. Geçtiğimiz yılki Renfroe transferi gibi olmasından korkuyorum. Renfroe iyi oyuncu ama takım onun üzerine kurulunca olmadı işte.
Keza Hayes'in yerine de daha iyi onlarca alternatif vardı uygun bir ücretle anlaşılabilecek ama sonunda takım buldular. Uthoff Zenit'e, Dequan Jones Hapoel Holon'a gitti mesela. Şimdi Hayes kesin mi o da belli değil. Umarım gelir ama benim bu sezon çok bir beklentim yok açıkçası. Transfer yasağı filan kalktı mı kalkmadı mı onu bile anlayamadım. Şube yöneticileri sayıca çok kafaca yok. Övülen yönetimin basketbol aklı Ömer Yalçınkaya. Kadın takımının-takım yok gerçi- durumuna bakıp erkek takımı için şükredelim yine.
Yalniz ülke inanilmaz bir ekonomik donemden geciyor evet ama öyle bütçeye göre ahım şahım kadro kurulmadı bence Jaka ve Zach isimleri gayet vasat altı isimler Tai burada dışarıda bırakıyorum. Yerliler zaten rezil. Iş yaptıkları yok yani
Avrupa'da şuan iyi işler yapan oyuncuların bir bölümü orta sıra ve dipteki takımlardan çıktılar. Corry Higgins mesela. Webster'ın maçlarını izlemeden yorum yapmak doğru değil. Çarpıcı özelliklerini öğrenmek istiyorsan en az 2-3 maçını izlemelisin. Bu forumda ben dahil Webster'ı izleyen çoğu kişi olumlu referans verdi. Bir bildiğimiz var ki olumluyoruz bu transferi.
Avrupa'da şuan iyi işler yapan oyuncuların bir bölümü orta sıra ve dipteki takımlardan çıktılar. Corry Higgins mesela. Webster'ın maçlarını izlemeden yorum yapmak doğru değil. Çarpıcı özelliklerini öğrenmek istiyorsan en az 2-3 maçını izlemelisin. Bu forumda ben dahil Webster'ı izleyen çoğu kişi olumlu referans verdi. Bir bildiğimiz var ki olumluyoruz bu transferi.