Maliyet uygun da ondan cok onemli olan 6 yabanci mi olacagiz. Oyleyse sorun degil ama Arapovic ve Hayesi aciklar transfer bitti dersen o zaman sorun. Yoksa Arapovic bakimindan sorun yok. O da istekliymis gelmeye.
6.yabancı olacak benim bildiğim.
Maliyet uygun da ondan cok onemli olan 6 yabanci mi olacagiz. Oyleyse sorun degil ama Arapovic ve Hayesi aciklar transfer bitti dersen o zaman sorun. Yoksa Arapovic bakimindan sorun yok. O da istekliymis gelmeye.
Plan olmayinca boyle oluyor abi. Menajer ya da birisi onune koyuyor acaba nasil olur diyorsun. Yapiyi degistiriyorsun. Tutaraa ne ala tutmazsa ekstra maliyet demek. Kac yildir boyle yuruyor zaten sube. 5 demislerdir. Arapovic onerilince plan degismistir
150-200 e gelmiştir Arapovic’in maliyeti tahminim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arapovic bize nasıl düşer anlamadım. Milli maçta bizim pota altını dağıtan çocuk değil miydi bu ? Çok büyük potansiyeldi.
Neredeyse 1 sezon oynamadı. Sezonun son anlarında döndü sakatlıktan.
Eğer benim o milli maçta izlediğim çocuk çok büyük bir değişim geçirmediyse negatif anlamda kesinlikle riske girmeye değer.