Gerçekten takımın antrenman yaptığının bile haberini yapmak istemeyen bir yönetim tarafından yönetiliyoruz.Söyleyeceklerim bu kadar...
Gerçekten takımın antrenman yaptığının bile haberini yapmak istemeyen bir yönetim tarafından yönetiliyoruz.Söyleyeceklerim bu kadar...
Okben şu anda Galatasaray-Göztepe maçında statta.
Biz gidip böyle Galatasarayli bir oyuncu yerine Caner i tercih ettık.
Buğra da Galatasarayliydi.
Ahh ahh...
Abi Okben'i ben de isterim de bunun üzerinden neden Caner'i kötülüyoruz. 1.5 milyon TL para alıyor Okben Daçka'dan.
Kardeşim Caner'i değil bu vizyonsuz yönetimi kötülüyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın...
Zaten işiniz gücünüz bu. Sabah giriyorum foruma biri yönetime sallamış. Akşam giriyorum başka biri sallamış. Artık bu sallamalar, karşı görüşe tahammülsüzlük kabak tadı verdi...
Keşke aynı kötüleme Caner Topaloğlu gelirken yapılsaydı. Pardon o Oktay Hocanın jokeri idi değil mi...
Benim anlamadigim kimse su an Yönetime ulasamiyormu, bilgi alamiyormu?
Genel Kurulu üyeleri olsun, muhabir olsun.
Bu yönetimin basketbolda savunulacak bir şeyi mi var?
7 transfer yasağı var hala kalkmadı?
Bayan baskette ne olacağı belli değil?
Futbolda Fatih Terim olmazsa "İnan Edin!" çok daha kötü haldeydik.
Basketbol bizim canımız.
Futboldan ayrı tutulamaz.
Sizin gibi futbol taraftarı değiliz sadece.
Beceremiyorlar ve gidecekler...
Dedim ya karşı görüşe tahammülsüzlük... Futbol taraftarı olsam bu forumda işim ne ? Sen kısa pantolonla gezerken ben maçlardaydım. Hiçbir iddiamız yokken üstelik.
Becerip beceremediklerini zaman gösterecek. Bu arada bu yönetim gitse başkası gelse, emin olun bu yönetimi ararsınız. Zannediyorunuzki gelen yönetim 10 milyon Eur verecek sponsor bulacak...Dünyaya dönün artık. Biraz ekonomiye bakın...
Zaten işiniz gücünüz bu. Sabah giriyorum foruma biri yönetime sallamış. Akşam giriyorum başka biri sallamış. Artık bu sallamalar, karşı görüşe tahammülsüzlük kabak tadı verdi...
Keşke aynı kötüleme Caner Topaloğlu gelirken yapılsaydı. Pardon o Oktay Hocanın jokeri idi değil mi...
Emre bey Oktay Mahmuti ile şahsi bir probleminiz mi var? Bu insan size ne yaptı bu kadar düşmanca yorumlara değer mi? Kulübümüz için sizin açınızdan saygı duyulacak hiç mi yanı yok?
Bir sonraki mesajınızda insanlara dünyaya dönün ekonomik gerçeklerin farkına varın derken Ocak ayında mevcut ekonomik şartlarda hem Eurocup hem lig için son dk zorunda kalınan Caner Topaloğlu transferine Mahmuti'nin jokeri deyip güya vurmaya çalışıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Gerçekten üzülüyorum...
Emre bey Oktay Mahmuti ile şahsi bir probleminiz mi var? Bu insan size ne yaptı bu kadar düşmanca yorumlara değer mi? Kulübümüz için sizin açınızdan saygı duyulacak hiç mi yanı yok?
Bir sonraki mesajınızda insanlara dünyaya dönün ekonomik gerçeklerin farkına varın derken Ocak ayında mevcut ekonomik şartlarda hem Eurocup hem lig için son dk zorunda kalınan Caner Topaloğlu transferine Mahmuti'nin jokeri deyip güya vurmaya çalışıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Gerçekten üzülüyorum...
Basketbola bu denli ilgisiz kalınırken hala eleştirmeyin diyorsanız basketbola olan öneminizi tahmin edebiliyorum.
Burada kimse 10 milyon euro yatırım yapsın demiyor.
Umursamazlık yapmasınlar yeter.
Zaten kuracakları takım 3 Milyon euro kadın erkek toplamı.
Onu da bulamıyorlarsa ne işleri var orda.
MC yönetimini savunmaya devam edin siz!
Sırf Oktay Hoca aldı diye Caner Topaloğlu transferine herhangi bir eleştiri çıkmazken daha genç olan Caner Erdeniz transferi vizyonsuzluk oluyor. Bunun Oktay hoca ile alakası yok. Zaten onun hakkındaki düşüncelerim çokça yazdım. Özetle eğer o çalışmadığı dönemdeki 800.000 USD yi isterse saygı filan beklenmemeli zaten. Ben kimim de bana birşey yapsın ? Yapacağını Galatasaraya yapar....
Ancaj Lafı oradan buraya çektiğiniz için ben asıl size üzülüyorum. Çünkü diyecek sözünüz yok. Caner Topaloğlu vizyon, Erdeniz vizyonsuzluk. Juskevicius vizyon abidesi tranfer Webster çöp...
Okuyun yazılanları bu anlamlar çıkıyor ku çıkmıyor mu ? Yok amaç farklı...
Daha sezona 1 aydan fazla var, kimse merak etmesin para yatırılır yasak kaldırılır.
Ama amaç yönetime her fırsatta sallamak. Taraftarı galeyana getirmeyi çalışmak.
Caner Topaloğlu ve Caner Erdeniz transferleri rezil transferlerdi, Caner Topaloğlu geldiğinde yazdım zaten. Yani Oktay hoca değilde Obradovic yapsa yine eleştiririm. Oktay hoca üst seviye için yeterlidir ya da yetersizdir tartışılır ama Ertuğrul Erdoğan ile kıyaslanması bile saçmalıktan başka bir şey olmaz.
Oktay hocayı sonuca, yani kupaya giden yolda yeterli bulmuyorum, o yüzden tercih edeceğim birisi değil ama yerli hoca alıyorsan Ergin hocadan sonra en iyi bir iki hocadan biri, üstelik sözleşmesi vardı, şimdi o parayı ödeyeceğiz ama takımı başka bir hoca çalıştırıyor olacak, onada ayrı maaş vereceğiz, bu olayın neresinden bakarsak bak yönetimin hatası olduğu ve kulübün parasını çöpe attığı görülüyorken hâlâ savunabiliyorsun. Yönetimin herhangi bir şekilde basketbol ve diğer amatör branşlara önem vermedigi ortada olan bir gerçek, aksini iddia edenler sadece bu yönetimi körü körüne savunan zihniyet ve futbol tayfası.