Yani bi taraftar grubu bu kadar salak, cahil aptal olmamalı. Günlerdir, gerek küfürlü twitlerle, gerek Galatasaray sayfaları altında alaycı twitlerle, “o iş son topa kalmayacak ehüehühe” gibi ergence sataşmalar vardı. Maç bitiminde İsmail Şenol’un Galatasaray’ı tebrik, feneri de bu sezon sadece ikinci yenilgileri diye onore etmesine rağmen aynı aptal ayak takımı “biz ciddiye almadık ehühe” , “hakemlerle anca” , “büyük takımlar küçük maçlara odaklanamıyor” gibi sığ twitler atmışlar altına. Bazı yüksek takipçili fan sayfaları da bu salaklıklara ayak uydurmuş. Adamla oturup basketbol konuşmaya çalışsan handof bilmez, ribaund bilmez , beş dakika sonra “vesely uçuyor, Yunan gard bee, yürolig” der gider. Kimse kusura bakmasın ama Obradovic gibi bi adamın bu salaklar ordusuna denk gelmesine üzülüyorum bazen. Sen koçunla övünmeyi bile bilemeyecek, koçunu tanımayacak kadar zavallı bir insansın. Obradovic için hedef maç yoktur, Uşak maçında da hata yapsan Madrid maçında da hata yapsan zılgıtı yersin. Adam da zaten sonunda dayanamadı haftalardır taraftarlara sitem ediyor. Yani gerçekten insan hem şaşırıyor hem de merak ediyor; ülke insanımızdan mı bu, yoksa bunlar mı böyle sadece.. Bi gün olur da biz adam gibi yönetilirsek, Obra’yı da getirebilirsek inanıyorum ki en huzurlu ve mutlu olduğu yer bu basketbol camiası olacaktır. Normalde böyle şeylere takılmam ama ilk kez yazmak, bahsetmek istedim