Kim ne derse desin, Yasim itibariyle gordugum en keyifsiz ve suprizlere acik dunya kupasi oldu daha simdiden. 1986'dan bu yana dunya kupasi maclarini yakinen takip etmis birisi olarak soyluyorum bunu.
Yukarida arkadaslar deginmis Olasi bir Brezilya - Almanya eslesmesi durumunda neler olabilecegini , bir de ben yazayim hislerimi, bu defa kesinlikle 6 fark olmaz, buyuk ihtimal 5 ve 4 farkta olmaz Almanya iyi degil, ama 3 fark ve diger dusuk farklar hala ihtimal dahilinde duruyor.
Cunku Ronaldinhodan sonra Brezilya Milli takiminin, guclu takimlar karsisinda kolay kolay kazanamadigini gordum. Cok cabuk demorilize olup dagilmaya musait bir yapisi var.
1994 - 1998 ve 2002 de ki kadrolar disinda, Son maclarda tokezlemeye baslayan Almanlari eleyebilmeleri bana gore pek mumkun gorunmuyor!
1994'ten aklimda kalan 5 oyuncu ( Dunga -Romario - Bebeto -Taffarel - Aldair )
1998'den aklimda kalan 5 oyuncu ( Taffarel- Ronaldo - Rivaldo - Dunga - Cafu )
2002'den aklimda kalan 5 oyuncu ( Ronaldinho - Ronaldo - Rivaldo - R. Carlos - Cafu )
Simdi ki brezilya kadrosu estetik yerinde ama agir abileri (Dunga - Taffarel) eksik. Simdi ki brezilya tarzan gibi ama maestro (Ronaldinho) eksik. Simdi ki brezilya forvette eskiye nazaran cok cok geride (Romario ve Ronaldo) eksik.
Yani uzun lafin kisasi olasi bir eslesme tahminim : Brezilya 1 Alamanlar 3 *big hug*