Çok garip penaltı atışları oldu cidden. Tarihin en keyifli olmasa bile en sayko turnuvası bence kesinlikle bu turnuva.
Hırvatistan maçı dakika 3 1-1 oldu [emoji1] İspanya Rusya’nın iğrenç karşılaması hariç ikinci tur maçları çok iyi oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimsenin yaptığı tahminle alay edecek kadar küçük düşünmedim, düşünmemde Herkes bir tahmin yapar, tutar ya da tutmaz, doğal bir şey, kimse geleceği görmüyor. Forumun sahibi bile seni tanımıyorken mod olmanda ilginç bir durum
Hırvatistan maçı dakika 3 1-1 oldu [emoji1] İspanya Rusya’nın iğrenç karşılaması hariç ikinci tur maçları çok iyi oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Hahaha Portekiz" alay değil takılmaydı. Önce bunu bil. Sen 'Ronaldosporlu' olarak tahminde bulunmamışsın temennide bulunmuşsun. Muhtemelen Portekizliler bile 'Ronaldospor'lular gibi tahmin yapmazdı. Uruguay, Ronaldo'ya top oymatmadan Portekiz'i elerken savunma ve hücum nasıl yapılır dersi verince içimin yağları eridi=D Ama sen belli ki fanatik 'Apaçi Ronaldo'culardansın söz ettirmiyorsun adama
Ben kendi adıma Messi uzaylı hikayeleri yazılırken bile en iyi futbolcu Ronaldo diyenlerdenim, geldiğimiz noktada Ronaldo bunu kanıtlanmış durumda zaten. Ayrıca Uruguay kötü oynadı, Portekiz'de Ronaldo'nun tek kalmasına dua etsinler. Aynı Portekiz'liler Avrupa şampiyonasında Portekiz şampiyon olur demezdi, ben dedim, oldu
Ronaldo'nun ispatladığı tek şey sahada gelmiş geçmiş en iyilerden biri olduğu. Buna sözüm yok ama "Tüm Zamanların En İyi Oyuncusu" tartışmasında adı bile anılmıyor. En iyi oyuncu Dünya Kupası almalı şeklindeki eski kafa goygoyunda bile herkes Dünya Kupasını Messi'den beklerken, daha iyi bir kadrosu olan Portekiz'den beklenmiyor. Acaba neden?
Ronaldo, daha iyi bir takımda olduğu için son 3 senede öne çıkmış mı oluyor? Adı lazım olmayan o takım bile hakem hataları(!),şans faktörünün hep lehlerine işlemesi gibi faktörlerle en iyi olmadığı yıllarda şampiyonluklar kazandı. 10 yıldan fazla süredir Dünya futbolunun zirvesinde yer almış 2 futbolcuyu saha içi performanslarıyla asla küçümsemem. Ancak illa 1'i daha iyi olacaksa bu Messi'dir!
NOT: Bu konunun bu şekilde bir yere gideceğini düşünmesem de bundan sonra bana özelden cevap yazsan daha iyi olacak. Kısır döngü oldu artık. Burayı işgal etmeyelim.
Japonya 2-0 öne geçti Belçika karşısında. Büyük sürprizler oldu şu ana kadar. Önce Almanya elendi, sonra İspanya şimdi de Belçika.
Portekiz'in kadrosu Arjantin'den daha iyi yani, espiri anlayışın güzelmiş Aktif futbol hayatını devam ettirenler içinde Ronaldo en iyisi. Gelmiş geçmiş en iyisi Maradona.
Ronaldo'nun Manchester ve Portekiz milli takımında yaptıkları ve aldığı kupalar belli, Barcelona dışında kupa kazanamayan, etkili bile olmayan Messi gitsin kumda oynasın Messi'nin öne çıktığı Barcelona yıllarıda İspanya milli takımının Dünya ve Avrupa şampiyonu olduğu yıllar, ne büyük tesadüf olsa gerek
Fransa - Belçika
İngiltere - Hırvatistan
Ben elemeler başladığından beri Fransa - İngiltere bekliyorum bakalım tutacak mı?