Yeni gelen oyuncularla sorun olacağını zannetmiyorum ben şahsen. Çünkü gelenlerden biri Avrupa’nın en iyi oyun kurucusu, diğeri de Williams. Vesely’nin yapamadıklarını, Lauvergne’nin yapamadıklarını Williams tek başına yapıyor. Fener’in sistemi ya da oyuncuları artık bitti. Kalinic’in sırtı dönük oyunları, Datome’nin jumpshotları, Sloukas’ın sola vurup potaya driblingi vs herkes çözdü. Yani bütün takımlar yeni sistemler yeni oyuncular bulup getirirken, bir arayış içindeyken Obradovic sürekli aynı şeyleri kovaladı. Guduric kimdir ki alıp getiriyorsun mesela ? Eşek yüküyle paranız bütçeniz var hala çar çöp derdindesiniz. Bu oyuncular artık bitmiş, Datome son iki sezondur neredeyse yok zaten, Kalinic keza öyle. Benim merak ettiğim bunun Haziran ayındaki malum Efes serisi ile ilgisi var mıdır acaba. Çünkü F4 sonrası ve final serisi ile Fener daha da kendine gelemedi. Vesely’ye 3M verene kadar dörtte biri fiyatına Jekiri alacaktın, Sloukas ile ateş pahasına imzalayana kadar, De Colo aldın madem yanına Higgins vari atletik ve delici birini alacaktın. Vesely varken Lauvergne hamlesi zaten gereksizdi zamanında çok yazdım bilen bilir hatırlar. Datome okeye dönüyorken, madem 30M bütçe ayırıyorsun Casspi tarzı birini sen alacaktın Datome ısrarına kadar vsvs... Obra da hala aynı rüyadan uyanamamış belli. Yıllar geçiyor zaman akıyor aynı malzemelerle aynı yemek zor artık. Aynı oyuncu ve sistemle olmuyor işte Olympiakos Panathinaikos harcandı bu yolda, sen kimsin ki..