Akşam maçları takip etmeye çalıştım. Efes çok kolay maçı kendi kendine zora soktu. Ama normal görmek gerek, konsantre olunması zor bir maçtı. Üstüne maçın başında fark da gelince iyice gevşediler. Yine de galibiyet galibiyettir. Larkin ve Micic yine görevlerni yaptılar. Maçın sevindirici kısmı Sertaç oynadığı sürece gayet iyiydi. Dunston'un yokluğunda onun da katkı vermesi çok önemli. Pleiss da önceki maçlara göre biraz daha iyi gibiydi.
Pana - Alba maçı da iyiydi. Özellikle normal sürenin son dakikaları ve iki uzatma. Pana pes etmedi sonuna kadar götürdü ama son noktayı koyamadılar. Tyler Rice saçma sapan bir atış yaptı son maç topunda.
Papapetrou'nun mücadelesine yazık oldu üzüldüm. Zaten Pana'nın haline genel olarak üzülüyorum, yerli oyuncularla başarılı olmaya çalışan tek takım herhalde keşke başarılı olsalar.
Real - Barca maçının çok daha iyi olmasını bekliyordum ama hayal kırıklığı oldu oyun açısından. Real çok fark başladı oyuna biraz dengesi bozuldu oyunun. Yine de Barca'nın yenilmesi iyi oldu.
Bu akşam da Fener alır diyorum, Cska da iyi değil. Zaten kadroları da önceki senelerine göre yetersiz.
Euroleague'de en pis takım şu an Fener. Sekizinci bile olsalar birinciyi eleyebilecek potansiyelleri var. Ne yapacakları belli değil. Sene sonuna doğru eğer fener ilk dörde giremezse onunla eşleşmemek için kırk takla atan takımları görürüz.