2019-2020 Euroleague

💥FLAŞ! Panathinaikos, Olympiakos maçındaki tribün olaylarından dolayı Euroleague yönetiminden 1 maç seyircisiz oynama ve para cezası aldı!

Yoncalar, Fenerbahçe Beko karşısında OAKA'da seyircisinden yoksun olacak.
 
Artık Efes'ın deplasmanda kazanması olay olmuyor. Adamlar üç deplasmandan da farkla çıktılar. O kadar alıştırdılar, fener de tam tersi. İyice kaybetmeyi kabullendiler.
Şimdi sırada Cska maçı var Efes'in. Biletler günler öncesinden bitmiş, mükemmel bir atmosfer olacak. Sonra da Maccabi var. İkisi de zor maç aslında ama Efes için artık Barca dışında heralde zor diyebileceğimiz bir rakip yok. Belki real. Bu iki maçı da alırsa artık Efes için daha bişey yazmaya gerek kalmaz.
 
Shved bugün Oly maçında 21 üçlük denemiş 😏 Sadece 7 sinde başarılı olmuş.
Böyle bir rakam oldu mu daha önce acaba merak ediyorum?
21 üçlük nedir be insafsız.
Bu adamla takım arkadaşı olunmaz yahu!
 
Fener evinde Zenit’e yenildi. Şimdi iyice karıştırır bu yenilgi onları işte. Geçen seneden bu seneye bu kadar keskin düşüş çok ilginç gerçekten. Obra topuklar diye düşünüyorum böyle giderse.
 
Zeljko Obradovic: Reaksiyon vermeliyiz. Bu şekilde devam etmemiz imkansız görünüyor, taraftarımıza teşekkür ederim. Ancak geri kalan her şey ile ilgili düşünüp karar vermeliyiz.

İstifa eder mi acaba?
 
FB'nin sorunu 5 numara,Vesely sağlam bir şekilde dönerse ve ekstra sakatlık yaşamazlarsa Ocak ayıyla birlikte yeniden çok iddialı olurlar.

Ama Obra resmen istifa sinyali vermiş.Benim bildiğim Aziz Yıldırım ile araları çok iyiydi,Yıldırım'ın gidişi Obra'yı etkilemiş olabilir.

Ben FB'li olsam Ali Koç istifa Aziz Yıldırım yeniden göreve derdim.Yıldırım varken futbol takımı kötü gidiyordu ama amatör branşlarda bariz FB üstünlüğü vardı Ali Koç geldi futbol dahada kötüye gitti üstüne bir de amatör şubeler çöküşe geçti.FB'nin acilen kongreye gitmesi gerek.
 
Bırakın her sene 30 harcayıp basketbol şubesinin kulübü bataklığa çevirmesine göz yummaya devam etsinler. Patlıcan suratın ayarını fena bozdu Ergin Ataman.
 
Maccabi-Pana maçı efsane maç oldu.
Maccabi maça kötü başladı ama 17 sayı geriden gelip maçı kazandılar.
Evinde muazzam bir savunma yapıp harika oynuyorlar.
Acy ve Hunter gibi 2 tane yırtıcı pota altı oyuncuları olması onlara büyük avantaj sağlıyor.
Anadolu Efes bugün CSKA ile oynadıktan sonra Maccabi ile oynayacak. Bu 2 maçtan Allahın izniyle gelecek 2 galibiyet Anadolu Efes'i rahatlatacaktır.
CSKA, Efes'te ters gelen bir takım. Umarım bu akşam sorun yaşamayız ve galibiyet alırız...
 
Ergin Ataman Obradovic'in kökünü kazıdı hem de küllerinden doğarak. Bizde en son külü kalmıştı. O olmasa geçen sene Obra belki de EL şampiyonu olacaktı ve ligi kesin alacaktı en parlak dönemini yaşayacaktı dolu dizgin devam edecekti.

Ama Ergin Ataman hem EL'den etti Obra'yı hem de ligden üstüne sezon başında CB kupasında tokatladı. Tam sezona kötü başlayan fb toparladı derken çıktı bir hafta içinde iki kere tokatlayarak darmadağın etti resmen. Pao ve Zenit mağlubiyetleri Efes maçlarının yansıması.

Alıntıdır..

Çok doğru söylemiş söyleyen arkadaş.
Ergin Ataman Obradovic'in dengesini bozdu.
Bozmaya da devam edecek inşAllah🙏
 
Baskonia, Velimir Perasovic ile yollarını ayırdığını açıkladı.

CSKA, Eski DAÇKA'lı Howard Sant-Ross'u transfer etmeye yakın haberleri var. Clyburn yerine yapılacak sanırım.

Real Madrid ise Randolph ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı...
 
Ergin hocam sadece kendisi değil heralde Larkin’e de maçtan önce Galatasaray marşı dinletmiş, öyle bir gazla başladı maça. Yalnız Mike James de hiç geri adım atmıyor, Larkin karşısında meydan okuyor gibi. Bakalım kafaya kafaya gidiyor maç Micic devreye girebilecek mi.
 
Efes yenildi son topta. Mola hakkı yok muydu niye mola almadı Ergin hoca anlayamadım orayı. Düellodan James galip çıktı başka açıklaması yok. Aslında maçı koparacak noktalara getirmişti Efes. Yazık oldu.
 
Ayrıca şu Micic’in formsuzluğu iyice kabak tadı vermeye başladı. Toparlanamıyor bir türlü. Onu maça sokacaklar diye de kaç tane pozisyon feda ediliyor. Efes’in bu sorunu çözmesi lazım yoksa barca gibi cska gibi takımlar gelir evinde yener seni.
 
Anadolu Efes 2 maç kaybetti.
İkisinde de Micic berbat ötesi oynadı.
Yenilgi elbet gelecek ama böyle bir yenilgi üzdü.
CSKA laneti devam ediyor Efes'te.
Nazar olsun 🙏
 
İki molası varken mola kullanmaması enteresan bir tercih oldu. Maçı salondan takip ettim ilk defa takım dilinde bu kadar sorun yaşadıklarını gördüm. Ama boyle mağlubiyetlerin hem eksikken hem de sezonun ilk yarısında gelmesi tedavi için vakit kazandırıyor.

Micic'in kafa olarak saha içinde olmadığında parkede olması Efes'in hücum setini baya baltaliyor ki son 10 dakika tamamen bireysel oyuna yıkıldı. Bence Efes'in Simon'dan gelecek 20 sayıdan çok Micic'in saha içi liderliğine ihtiyacı var.
 
Düşündüğüm gibi yendi Cska.James ve strenlieks dışında tamamen fizikli oyunculardan oluşan kadrosuyla yumuşak pota altı oyuncuları ile oynayan takımları yeniyorlar diğerlerine ise çok zorlanıyorlar. Barca ya fark atıp Baskonia, Real ve Asvel yenilmeleri gibi.
 
Ergin Ataman şunları söyledi:

“Mike James süper bir maç oynadı. CSKA Moskova çok akıllıca ve iyi oynadı. Oyuncularım çok iyi mücadele ortaya koydu. Yorgunlardı ama iyi savaştılar. Ama sonuç olarak bu basketbol. Son saniyelerde kaybettik. Bu akşam çok kötü koçluk yaptık bence. Bu maçın tüm sorumluluğunu alıyorum. Nedenini bilmiyorum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar. Başka soru almak istemiyorum“.
 
Ergin hoca hiç olmadığı kadar hırslı bu sezon Fbnin berbat Cskanın da kadrosunun görece zayıf olduğu bu yılı kestirmiş gözüne.
 

Üst