Yabancı sınırı getirilmeli yoksa Amerikayı yenemiyorsun işte böyle!
Ne alaka anlayamadım?Yabancı sınırı getirilmeli yoksa Amerikayı yenemiyorsun işte böyle!
Mesela ben şahsen Fenerbahçe ve Efes'in Euroleague maçlarında parkede en az iki Türk ile oynamasını beklerim.Ne alaka anlayamadım?
Aynen, ama bunun Amerikayı yenememekle bağlantısını anlayamadım.Mesela ben şahsen Fenerbahçe ve Efes'in Euroleague maçlarında parkede en az iki Türk ile oynamasını beklerim.
İtalyanlarla Sırpların karşılaşması güzel geçiyor. İtalya bir adım geriden gelip son dakikalarda sürpriz yapacakmış gibi tehlikeli ilerliyor. Güç olarak Sırplar ağır bassa da bitirmelerde sıkıntı yaşıyorlar. Bilmiyorum ben zevk aldım maçtan
Sırplar gerçekten ağır favoriler. İtalyanları 15 sayı farkla yendiler. Ama oyun son çeyreğe kadar kopmadı. Yine de hep önde olan Sırplardı. Belki de turnuvada en iyi pota altına sahipler. Jokic, Bjelica, Milutinov, Radulica,Marjanovic. Bir de süperstarları Bogdanovic var. Micic ve Jovic gibi iki ne yaptığını bilen de guard var. Ancak zayıf noktaları olarak ta Simonovici sayabiliriz. İtalya iyi takım iyi idayandılar onlara karşı. Ama Sırbistan bence karşılaşırsa ABD'yi yenecek güce sahip.