Anadolu Efes hücum da yine çok kötü bir maç geçiriyor. Sahasında bir mağlubiyet daha alabilir.
Anadolu Efes hücum da yine çok kötü bir maç geçiriyor. Sahasında bir mağlubiyet daha alabilir.
Alba Berlin 70-41 Fenerbahçe Beko | Üçüncü Çeyrek Sonucu
efes de aynı şekilde bir proje takımı ama efesi kendi takımından çok seviyor insanlar sanırım burada
Klemen Prepelic'in orta mesafe şutuyla Valencia, Anadolu Efes'e karşı kazandı. Efes ilk 4'ün dışında kalacak ve play-off'ta elenecek gibi duruyor. Anadolu Efes yönetimi sezon sonunda "Başarısız ama çok para saçılmış Ergin Ataman sezonundan kalan enkazı" durumuna hazırlansın. Ergin Ataman 4. kez bir takımı delicesine para harcadıktan sonra batıracak gibi duruyor. Neyse. Bizden uzak olsun da isterse Slovakya'da koçluk yapsın.
Efes'in bi kültürü var, bi kitlesi var ve basketbola başlayan birçok çocuğun idolü olmuştur, kahramanı olmuştur Efes. Basketbol topunu bomba zannedenlerle kıyaslanamaz. Ben eurolig izleyicisiyim ve bütün takımların maçlarını takip eder zevk alırım. Galatasaray'ın olmadığı yerde Efes'i destekleyeceğim tabiki bu gayet normal
Bana yıllarca deplasmanlarda eziyet çektirmiş adamlara pek sempatiyle bakamıyorum maalesef..
O zaman seni Efes forumlarına alalım. Benim için Efes ne desteklenecek bir takım ne de Ergin Ataman desteklenecek bir koç. Burası Galatasaray Basketbol Forumu.