Sanırım Efes'in şampiyon olmasının çok zor olduğunu anladığımız bir maç oldu...Final Four' a kalınırsa ki yine de Efes'in kalacağını düşünüyorum,orada bu oyunla imkansız...!
2-0 dan dönen de olmamış, 8 den gelip f4 yapan da diye hatırlıyorum.Son yıllarda böyle bir sezon hatırlamıyorum. Yani açık ara favori Efes tuhaf durumlara düştü, aşırı favori lider Barcelona 8'den gelen Zenit gibi bir takıma elenmek üzere. Zerre favori olmayan CSKA ise belalısı Fener'i süpürerek F4 yapan ilk takım oldu.
Tamam Saras'a bir gömlek büyük geldi ama Saras'ın da normal sezonda harika bir performansı oldu. İyi de savunma yaptırıyor ama bunu sadece Saras'a bağlamak Zenit ve Pascual'e haksızlık olur. Neticede karşısında Xavi Pascual var. Adamlar Zubkov'la falan F4 yapmak üzereler. 2.maçı kendileri vermese şu an muhtemelen F4'te olacaklardı. 8'den gelen bir takımın 1. bitireni eleyip F4 yapması da daha önce yaşanmadı sanırım. Bakalım daha nelere gebe bu sezon...
Normal sezonda en beğendiğim oyuncular arasındaydı Baldwin.Geçen gün de yazmıştım hatta bunu.Ancak play-offlarda defoları belirgin düzeyde ortaya çıkmaya başladı.Bir üst seviyeye geçmek için en büyük eksiği şutu bir de.Baldwin umarım en kısa zamanda Avrupa basketbolundan defolup gider. Bu kadar itici ve başına buyruk bir adam görmedim. Saydım, maçın son 4 dakikasında arka arkaya 7 hücum airball, top kayıpları, bloklar yemek ve tuğlalar atarak hiç etti. Arka arkaya 7 hücum. Ligin ağası gibi gerim gerim gerinerek topu sürüyor ama atış airball. Bir de her aksiyondan sonra hakemlerden inatla faul bekliyor. Yeni bi Mike James geliyor. Tabi James attığını bazen sokup maç kazandırıyordu ama bu arkadaşın IQ seviyesi tekniğini de etkiliyor. Maçı o verdi, Zipser aldı.
Bu arada basketbolda faul verildikten sonra kontrol edilme olayı var mıydı ben mi cahilim? Verilen faul değiştirilemiyor diye biliyordum.