Reynolds'ın Dunston ve Sertaç'ı yakın zamanda tek başına nasıl denize döktüğünü gördük. Tavares, Hines, Leday, Vesely, Mirotic, Davies top class zaten ? Kötü demiyorum tabiki ama şu an EL'de ana gündem Efes olduğu için, aslında herkesi ezen o takımın 5 numara rotasyonu herkesten iyi anlamına da gelmiyor anlamında söylemek istedim. Madrid konusunda haklısınız maçı Efes verdi ama o farktan bunu yapabilmek de yine meziyet gerektiriyor bir yerde. Ben de bunları haterlık olsun diye değil, basketbol izleyicisi olarak söylüyorum. Sen de varını yoğunu DeColo-Vesely üzerine yığmak yerine düzgün bir planlama yapsaydın. Micic yokları oynuyor bazen, Larkin maça gelmiyor, Moerman Singleton hiç sayı atamıyor, Sertaç erken 3'lüyor vs.. Ama bir şekilde farkı açıp kazanıyorlar.
Birinci tekil şahıs cümlelerini herkes için kuruyorlar diye ben de düşündüm doğru ama bazen o tarz cümleleri kurmak uygun olmuyor. ''Fenerbahçe Obradovic sonrası bunu yaşayacaktı belliydi zaten'' diye kurmak daha uygun olur. Maçın enkazını en aza indirmek için ağızlarına gelen her şeyi söylediler gönül yapmak için. Sıkıldım yani bahanelerden; Vesely iyi olsa, virüs olmasa, Ahmet'in saçı sağa yatsa, Melih mutlu olsa o öyle olsa bu böyle olsa yenerdik ederdik diye maç anlatmalarından.
Birinci tekil şahıs cümlelerini herkes için kuruyorlar diye ben de düşündüm doğru ama bazen o tarz cümleleri kurmak uygun olmuyor. ''Fenerbahçe Obradovic sonrası bunu yaşayacaktı belliydi zaten'' diye kurmak daha uygun olur. Maçın enkazını en aza indirmek için ağızlarına gelen her şeyi söylediler gönül yapmak için. Sıkıldım yani bahanelerden; Vesely iyi olsa, virüs olmasa, Ahmet'in saçı sağa yatsa, Melih mutlu olsa o öyle olsa bu böyle olsa yenerdik ederdik diye maç anlatmalarından.