2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Yahu bu ultraslan niye böyle açıklama yaptı ki ? muriq transferinde rezil ettiler bide bu transfere balta koydular resmen.

Umarım yönetimin isteğiyle yapmamışlardır bu açıklamayı..

Gençler maçı antreman maçı gibiydi Beşiktaş maçıda pazar yeterli gün var arada kondisyon sıkıntısı yaşanmaz. Marcao da defans tamam ama Taylan gibi yedeği olmayan adamında oynamasını çok doğru değil bence sakatlanma riskini niye alasın ki en azından skora göre sok ikinci yarı.Tabi rotasyon yapmıyorsan kaleci demeye dilim varmıyor ama Fatih'in ne işi var.

Pozisyon tekrarı gösterilirken yediğimiz saçma sapan gol.Fatih ile neden başlarsın ? Sen Fatih'e güvenmiyorsun,taraftar güvenmiyor,Fatih zaten kendine güvenmiyor.

100 dakika boyunca ne oynadığı belli olmayan bir takım izledik yine.Etebo güven vermiyor,Belhanda güven vermiyor,Fatih güven vermiyor.Emre Akbaba öyle.

Kasımpaşa’da as kaleci olamamış çuvalı, Galatasaray kalesine koyarsan böyle olur.

Transferinde emeği geçenleri alkışlıyorum.

Arkadaşlar transferi filan geçtim korner, serbest vuruş vs. olduğunda şimdi bir şey olacak diyebiliyor muyuz? Hayır. Şu seyrettiğimiz nedir? Yönetim beceriksiz de geçen sezon yapılan transferler sonrası oynadığımız rezil futbolu unuttunuz mu? Sonra idefikslerinden kurtulu Terim ve tam düzeldik salgın belasıyla durduk. Orada ne oldu geri dönüşte her sezon yaşanan sezon başı aksaklıkları bire bir yaşadık. Muslera'nın sakatlanması elbette kötü oldu ama bir takım sadece kalecinin sakatlanmasıyla yıkılıyorsa Terim'e sormak zorundayız bu ne iş diye. Andone'un sakatlığını saymıyorum zaten sezon boyu bir işe yaramadı.
Gelelim yönetime. Uluslararası bağlantıları sıfır ve satışı beceremiyorlar. Batur Altıparmak gibi çakallara futbolcuları kaptırmışlar.

Bjk maçı Allah’a emanet, şansa kaldı artık,
güven veren hiçbir şey yok.

Puan alması başarıdır takımın. Tabii bu durumda olmasının sebebi biz değiliz sanıyorum.

Oyuncular kupaya önem vermiyor geçen maçda da gördük bjk maçı ayrı ama bizim takimin ömrü tamamlandı 4 senelik yepyeni takım kurmamız lazım satılacak yeni bir arazi yoksa işimiz zor önümüzde ki sene de yaz dönemi bonservissiz 10 oyuncu falan almamız lazım ki bu da çok zor bu durum da takimin kurulması 2 seneye yayılacak gibi görünüyor

Bu sıkışık fikstürde Türkiye kupasına çok da gerek yok ama öyle de olsa insan sahada bir oyun, organizasyon, sistem görmek istiyor. Koca Galatasaray takımı bu kadar etkisiz, silik olamaz sahada. Yeni yönetimin işi çok zor olacak.

120 dakika as kadro ile elenseydik baya kötü olurdu ama öyle böyle tur atladık. fatihin luyindamaya bir yemek borcu var.

Son düzenleme:
Çok şükür ya.Luyindama bitti,elendik dediğimiz anda,tur atlamamızda en büyük pay sahibi oldu.

120 dakika + 15 dakikada penaltılar desek 135 dakikalık bol sinir,bol stresli maç oldu taraftarlar için.

Hafta sonu önemli derbi maçı varken en azından erkenden 1 gol atıp maçı rölantide tamamlamak gerekirdi. 120 dk oynamak en kötü seçenekti. Futbol namına bir şey de göremedik. En azından tur atladık.

Bu arada bjk maçında sahada Fatih, Emre Akbaba, Emre Kılınç gibi formsuz vasatlar ve Belhanda, Diagne gibi ne yapacakları belirsiz ruhsuz, ciddiyetsiz el bombalarını görmeyi hiç istemiyorum. Keşke Feghouli, Muslera olsaydı.

Fatih yatsın kalksın Boss'a dua etsin.
Daha 5 gün var maça ama inşAllah çok yorulmamışlardır.
Özelikle Taylan bu sene ki 22.maçımız da 20.maçını oynadı. Allah onu sakatlıktan, yorgunluktan ve nazardan korusun muhafaza eylesin inşAllah 🤲

Emre Kılınç merkezde olmayınca takım dinamizmi, Arda da sahada olmayınca oyun ve pas organizasyonu çok azalıyor. Emre Akbaba ile Linnes rezaletlerdi. Emre Akbaba'nın o kadar sakatlık sonrası dönüşü kolay değil ama en azından sağına soluna pas ver, düzgün şut çek. Sıfır ya. Kaç kere de şans verildi. Burası da Galatasaray yani. Emre Kılınç da iyi değildi ama bizdeki merkez performansı kesinlikle kanat performansından daha iyi. Şu maçta en azından bir Kerem Aktürkoğlu falan bir kaç tane daha rotasyon yapılmalıydı, hatalı bir tercih yaptı bence Fatih Hoca.