Korkmak değildir o mükemmel taktik dehadır o, ama nasıl rakibi kilitlyeyip topa sahip olduk değil mi?Terim net şekilde rakipten korkmuş ki, Etobo denilen kalas ile başladı.
Hamleler yine yanlış ve geç, kadro seçimi yanlış...
..Galatasaray iyi mi oynuyor ? yaptığımız rakipler 2 pas yapamayan ne oynadığı belli olmayan takımlar. bitik beşiktaş ve sergen bile oynadıkları oyunu sürdürürse yani lige yayarsa bu sene şampiyon bile olabilir. hemde o rezil defans ve kaleci hattıyla.
fatih terim 2 senedir ciddi anlamda sınıfta kalıyor, fatih hocanın yerine hamza bile olsa belki daha iyi durumdaydık. şu lige iyi giriş yapsaydık şuan çok rahat gidiyorduk. herkesin gömdüğü erol ile aynı puanda olmak bile her şeyi anlatıyor zaten.
Denizliden 3 garanti görüyorum çünkü kötü oynuyorlar ve oyuncular maaş alamadığı için kazan kaldırmış. Diğer maçlar her şey olabilir .Galatasaray, önümüzdeki 5 maçı:
Denizlispor (E)
Yeni Malatyaspor (D)
Gaziantep FK (D)
Başakşehir (E)
Fenerbahçe (D)
Gerekli takviyeler yapılmazsa şampiyonluktan kopabiliriz...
Anladığım kadarıyla yönetim 20 şubata yavaş ve geride girmek istiyor 6 olarak belki o nedenle maaş ödemelerini geciktiyor ki bence hakli bu sene şampiyon olunur belki ama 10 sene olunamaz gerek yok zaten sezona başlarken 4 bitiririz demiştim ki bu iyi bir tahmindi teknik adam etkisi en fazla 2 sıradır zaten onu da söyleyeyimBeni asıl üzen kendi oyunumuzdan vazgeçmemiz. Tudor gibi kapanmamız. Fatih hoca geçiş oyunu düşündü belki de ama buna uygun oyuncularımız olmadığını o da biliyor. Sanırım 70-75'e kadar oyunu tutup daha sonra yapacağı değişiklikler ile maçı almak istedi ama Diagne'nin kırmızı kartı ve Luyi'nin 2 kritik hatasını tahmin edemedi.
Ayrıca Emre Akbaba'da ısrar etmenin anlamı yok. Adam bizi kafasında bitirmiş. Sözleşme uzatırsak yazık ederiz...
Anladığım kadarıyla yönetim 20 şubata yavaş ve geride girmek istiyor 6 olarak belki o nedenle maaş ödemelerini geciktiyor ki bence hakli bu sene şampiyon olunur belki ama 10 sene olunamaz gerek yok zaten sezona başlarken 4 bitiririz demiştim ki bu iyi bir tahmindi teknik adam etkisi en fazla 2 sıradır zaten onu da söyleyeyim
Aynen öyle bu yönetimin sorunu da değil ülke de ki değişimin baslamis olması ile ilgili faruk süren bile başkan olmuş olsa idi şu andan daha yukarıda olmayacaktık yanlış tercihler bir yana biz fazla maaş ödemesi yapıyoruz o nedenle ligde kalite zaten yok 200 bin euro maaşlı adam al ama maaşını tam ode günü gününe o zaman fark yaratıyor ömer örneği önümüzde 2013den maaş yükü ancak bu kadar azaltilabildi bu sene yüksek maaşlı oyuncuların son senesi sabredip seneyi planlamaliyiz son iki senede ki ikinci yarı çıkışının nedeni şampiyonlar ligi gelirinin yatması ile ödemelerin tam yapılması idi o zaman herkes hocayı övüyordu 90larda maaş ödemesi olmazken büyük oranda turk futbolcular vardı yabancıların geciken maaşlarının bir kısmını hoca ödüyordu onu da unutmamak lazımKadromuz yetersiz kalıyor. Fatih hocanın katkısı olmasa çok daha gerideydik. Malesef daha önceki transferden yaptığımız yüksek bonservis ve yüksek maaşlı oyuncuların sıkıntısını yaşıyoruz. Mesela biz Etebo'ya 1.9 verirken kapımızda yatan istemediğimiz Josef'e BJK 1.2 milyon verdi. Josef de şu anda onların gizli kahramanı gibi.