Hocanın artık belhanda ısrarı bitmeli. Kerem yavaş yavaş ilk 11'e alınmalı. Belhanda yerine kim oynasa zaten en kötü bu rezilin verdiği performası verecektir ama hiç değilse bir şey yapmaya çalışacaktır.
Ve mümkünse ligin en tecrübeli teknik direktörüne de, ne zaman oyuncu değiştirmesi gerektiğini, formayı hakedene vermesinin doğru olacağını da biz hatırlatmak zorunda kalmayalım lütfen.
Kerem gibi yetenekli, formda bir genç varken; 90 dk Emre Akbaba, bu manasız Belhanda ısrarı nedir? Herkes adaletli olsun.
En büyük sorun duran toplar. Çok açık ki takım duran top çalışmıyor hatta ben şut çalışması yaptığımızı bile düşünmüyorum.
Rodos’un söylediği teklif gayet makul. İrfan bugün bizde oynasa ve 4.5m € ya satılıyor dense o yönetimi taksim meydanında sallandırır taraftar. Şimdi o fiyatlara transferin gerçekleşmesini istiyor. Çok şaşırıyorum
İrfan gelir bizde performansını katlar ve Avrupa’ya satılı olursa hem biz kazanırız hem de karşı taraf mağdur olmamış olur. Zaten şu şartlar altında başka oluru yok.
Onyekuru transferi açıklandı. Uzun zaman sonra iyi şartlarla bir transfer yaptık diyebiliriz