Hay bu istatistikleri icat eden kimse Yok şu kadar gol atmış bu kadar asist yapmış. Yahu bu önemli bir şey ama oyuna verdiği katkıyı açıklamaz. Misal Fenerbahçe zamanın da Guilano hatırlamıyorum ama çift haneli gol sayısına ulaşmıştı sanırım. Ama oyun katkısı o kadar düşük ki o istatistik kağıdı bile kurtarmaya yetmiyor.
İrfan istatistik kapıldığında çok yer kaplamayabilir ama oyun içinde önemli ve etkili bir adam. En önemlisi mevcut takımda eksikliğini hissettiğimiz en önemli bölgede tam aranılan özelliklere uyan bir adam. Pas oyunuma yatkındır, topla dripling yapar, adam eksiltme özelliği vardır, defansif olarak etkisiz eleman değildir, hareketli oynar, şut çeker.
Ben transferin olacağını düşünüyorum olmasını de dört gözle bekliyorum.
İrfan istatistik kapıldığında çok yer kaplamayabilir ama oyun içinde önemli ve etkili bir adam. En önemlisi mevcut takımda eksikliğini hissettiğimiz en önemli bölgede tam aranılan özelliklere uyan bir adam. Pas oyunuma yatkındır, topla dripling yapar, adam eksiltme özelliği vardır, defansif olarak etkisiz eleman değildir, hareketli oynar, şut çeker.
Ben transferin olacağını düşünüyorum olmasını de dört gözle bekliyorum.