2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Temiz bir galibiyet aldık. Fatih Hoca önceki maçlarda yaptığı gibi değişiklikleri de geç yapmadı ve en doğru değişiklikleri yaptı tam zamanında yaptı. Hala en büyük sorun Emre Akbaba. Yani artık ne söylesek boş kendisi hakkında. Kaç maç oldu hala oyuncuyu kazanmak için 11'e koyma işini artık bırakmak lazım, olmuyor işte. Akbaba'yı orada oynatacağız diye Kılınç'ı kanata atıyoruz ama Kılınç da net bir şekilde merkezde daha iyi. İkinci yarı Kılınç da ortaya geçince takımın ne kadar akışkan oynadığını gördük. Kerem'in de sadece düz hızlı kanat oyuncusu değil aynı zamanda ne kadar akıllı bir adam olduğunu ve pas kalitesinin iyi olduğunu da o verdiği asistte gördük. Kesinlikle Emre Akbaba'nın süresinin sıfıra indirip daha çok hak edenlere o süreleri dağıtmamız lazım. Ayrıca Muslera ile Onyekuru'yu ne kadar özlemişiz ya.

Gedson'u kendimize aşık etsek bile alabilecek gücümüz yok.

Dün gece de Sumidica'yı göndermemiş olsalardı ben çok zorlanacağımızı düşünüyorum.

1,5 sene kiralayalım o zaman 😅
Ben aksine Gaziantep'in dünkü oyununu çok beğendim. İlk yarı bizden daha iyiydiler. Muslera faktörü ile kazandık. Sumudica bundan daha iyi oynatamazdı. Fatih hocam ikinci yarı yaptığı 2 değişiklik ile maçı çözdü.

Şu koşullarda iyi transfer yapıyoruz, ayrıca Diagne'den de kurtulduk gibi.

Kalan transferlerde Fatih Hoca'nın istediği isimlerdense scout ekibine güvenmek daha doğru olur. Bu ayın başında Kasper Junker'i önermişlerdi, sanırım onun yerine Mısırlı oyuncu getirilecek. M. Mustafa yerine 1-2 milyon gibi rakamlara Belçika'dan Thomas Henry, Roman Yaremchuk gibi oyunculara gidilebilirdi. Orta sahaya İrfan yerine çok daha ucuza Lewis Ferguson alınabilir. Sağ bek olarak da Philip Zinckernagel gibi devamlılığı olan, asist özelliği güçlü bir oyuncu alınabilir. Şu son güne kadar 1-2 oyuncuya sıkışmanın olayını anlamıyorum. Kaldı ki peşinde olduğumuz oyuncular öyle çok talep gören tipler de değil.

Başak, hataydaki forvetle malatyadaki istediğimiz arkadaşa teklif yapmış. Fenerin teklifi 7 diyorlar ama irfan gs diyormuş ve gsnin teklifi yakınmış. Sanki bizde gibi. Bu arada mohammed yarın 00:45 'te istanbulda

İrfan için herta devreye girmiş diye haberler çıktı.Bundesliga irfan için en uygun lig olabilir eğer teklif gerçekse oraya gidecektir ki büyük ilk 11 oyuncusu olur, orta sahada yaratıcı oyuncuları hiç yok. Bakalım iyice karıştı işler umarım bir b planı vardır teknik heyetin. İç oyuncusu ihtiyacı elzem takımın. Feghouli fazla sakatlık yaşamaya başladı, Belhanda sözleşmenin kokusunu almazsa çok fena salabilir malesef Etebo yetersiz Emre Kılınç ne kadar güvenilir tartışılır.

İrfan için herta devreye girmiş diye haberler çıktı.Bundesliga irfan için en uygun lig olabilir eğer teklif gerçekse oraya gidecektir ki büyük ilk 11 oyuncusu olur, orta sahada yaratıcı oyuncuları hiç yok. Bakalım iyice karıştı işler umarım bir b planı vardır teknik heyetin. İç oyuncusu ihtiyacı elzem takımın. Feghouli fazla sakatlık yaşamaya başladı, Belhanda sözleşmenin kokusunu almazsa çok fena salabilir malesef Etebo yetersiz Emre Kılınç ne kadar güvenilir tartışılır.

Hep bundan bahsediyorduk işte.
Daha önce yaptığı hatayı tekrar yapma ihtimali var malesef yönetimin.
Tek bir kişiye konsantre oluyorlar, olmayınca da zamanı geçiyor ve gerekli takviyeyi yapamadan lige başlıyoruz.
Şimdi de İrfan'a takılı kaldık. Son 2 gün. Alternatifi var mı? Bence yok.
Mesela Taylan'a yedek alamadık.
Hâlâ eksiğiz.

Dediğiniz gibi iç oyuncusu eksiğimiz var. Bakalım nasıl dolduracağız. Korkarım ki Arda ve Kılınç'a kalacağız o bölgede.

Belhanda'ya sözleşme falan yapmayalım seneye kalmasın gitsin Feghouli ile birlikte.

Fb nin 11 milyon harcaması gereken bir para varmış diyorlar, 10+deniz+1 bonus teklifi gayet iyi biz bu teklif ile aşık atmamılıyız irfan bence 10 eder ama bizim öyle bir paramız yok, gelirlerin bu kadar düştüğü ortamda farklı ödeme planları ile kazıklanırız sonraki satıştan %50 pay falan saçmalık. İrfan gerçekten sadece bizi mi istiyor iş artık tamamen İrfana kaldı bence. Ndayishimiye para vermediğimiz için çok mutluyum şuan ki oyun yapısında Aytaçı tercih ederim.

Umarım İrfan FB'ye gider ve bu mesele biter artık. Çünkü iş öyle bir duruma geldi ki, bu saatten sonra bize gelse bile kazıklanmış olacağız gibi hissediyorum. Söylendiği gibi tekliflerde fiyat farkları varsa zaten İrfan'ın kulüp başkanının kararına karşı çıkmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. Karşı tarafın fanları zaten koyun sürüsü gibi, sorgulamaz etmez. İrfan'a 5 değil 15 de verip alsalar maksat Galatasaray'ın elinden aldık misali. O yüzden de belleri doğrulmayacak zaten. Keşke İrfan transferini hoca bilerek basına sızdırıp aslında başka bir transferi bitirmiş olsalar diyorum...

Terim aynı akbabanın gs ye gelişi gibi fb nin elinde bulunan 12 milyon euroyu almaya oynadı bence parayı oraya çıkarana kadar olayı abarttı eğer fb 10 artı şeklinde ise büyük kaybeder bence kulüpleri menajerler yonetiyor başkanlar hikaye artık

İrfan Can Kahveci, Galatasaray ile anlaştı. Son teklif;

🔸6 milyon Euro
🔸Sonraki satıştan %50 kâr payı
🔸Martin Linnes ve Emre Kılınç

(@HTSpor)

Böyle ise çok büyük kazık yedik.
Hem oyuncu takası hemde %50 kar.
İnşAllah gerçeklik payı yoktur...

Yok daha neler hem satıştan yüzde 50 hem Emre üstüne linnes. İmkan vermiyorum en azından emrenin takasta olacağını düşünmüyorum ki oyuncular köle değil sonuçta Emre daha yeni geldiği takımdan niye gitsin.

Eğer öyle bir şey varsa da çok ayıp olur. Fb bizim verdiğimizden daha çok para vermesine rağmen MHY gibi yapmayıp bize geldi. Çok ayıp etmiş oluruz. Galatasaray kültürüne yakışmaz.

Ayrıca Emre sözleşmeli olsa Sivasspor da aynı Başakşehir gibi 6 7 isterdi. O yüzden olmamasına inanmak istiyorum.

Emre Kılınç şuan verimliliği tartışılabilir ama iyi topçudur almışsın bedelsiz mis gibi. İki kanatta da oynuyor üstüne orta saha ya da kaydırmışssın ben açıkcası büyük takım stresi yaşadığını düşünüyorum yoksa bu adamın şutu var mesela Sivasta uzak mesafeden bir çok golü var yine ceza sahası bitirciliği fena değil yani üzerinde durmamız gerekiyor emrenin de en kötü bir kaç farklı yerde oynayabilen bir rotasyon oyuncumuz olur. Linnes gidebilir çok önemli değil bence gereksiz bir para alıyor zaten ama Şenerle ömür geçmez bursada ki İsmaili alalım en azından. Başakşehir tarafıda takas kısmında kendince haklı yani sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış adamı para değeri olarak görmemek lazım. Bonservis madem 6 lara çıktık ver o zaman 7-8 i al artık yapcak birşey yok.