2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Emre Kılınç Galatasaray'a gelmek için duruş sergiledi deyip 6 ay sonra takasta vermeyiz diye düşünüyorum herhalde. O kadar da değildir herhalde Terim...

Linees ve Akbaba'nın sezon sonu sözleşmeleri bitiyor eğer bu takasları başakşehir kabul ederse çok güzel olur. Linnes'in Norveç'in dönme gibi planı vardı bildiğim kadarıyla hatta bu yüzden 3 yıl yapmıştı sözlemeyi. 6 milyon avro çok büyük bir para lakin sonraki satıştan payıda bir gelir garantisi verilmemeli kâr üzerinden olmalı.

Olumlu veya olumsuz sonuçlansın artık şu transfer, bir taraftar olarak takip ederken yoruldum. Sanki zidane ı almaya çalışıyoruz. Yani bu transfer aşık atmadan ziyade itibar meselesi oldu yok öyle her istediğimiz oyuncuya sulanıp ortalığı karıştırma ama fena kazık yiyip o itibarı bu sefer de olumsuz yönde zedelememek gerekiyor umarım yönetim bu ince çizgiyi tutturabilir.

İyi yapacak birşey yok oyunumuza çok büyük katkısı olacaktı bence ama maddi anlamda para cebemizde kaldı. Zaten ligin ilk yarısından daha iyi bir kadromuz var şuan gittiği yere kadar gideriz. Şu iki-üç haftayı kayıpsız veya 1 beraberlik ile geçersek son haftalarda ki bjk maçına kadar gayet güzel bir fikstür var 7-8 puanlardan bile geri gelebiliriz.

Yedlin ve Mohamed ne zaman gelecekler yahu?
Yedek 6 eksiğimiz var.
İrfancan gelmedi ise Feghouli'ye çok ihtiyacımız olacak. İnşAllah o da eski Feghouli'yi izletir bize.

Mustafa cengiz görüşmelere devam ediyoruz dedi. Emre yönetim kurulu toplantısına gittiyse bence almışlardır artık. Umarım bir tane gerçek orjini orta saha olan bir oyuncu alırız.

Güzel irfan masasından kalkık heralde artık. Ben iki taraftanda razıyım yönetim de elinden geleni yaptı bence irfan da sonunda kadar diretmiştir aksi takdirde o 10 milyon+denizlere elli kere alırlardı. He büyük ihtimal 6+deniz falan öyle açıklarlar, inanılmaz işler.

İrfan fb haberleri atılmaya başladı. 1.5 yıllık olması çok önemli, irfan yattığı anda açıklandı tam olarak görmek istediğim olaylar.

Ben İrfan'dansa Gedson transferine okeyim.En son basına düşen 7,5 milyon eur + Linnesti. Birde şu Eskişehir'de oynayan Mehmet Özcan'a neden hiç gitmedik onuda anlamıyorum.

Bu transferden sonra patır patır düşecektir yabancı kuralı. Bizim defans hattı 5 yabancı zaten. En azından bir tane Türk bek ve yine Türk orta saha bulmamız lazım.

Gedson Fernandes transferi çok iyi oldu. İrfan Can'da bu kadar ısrara gerek yoktu. Ama aynen, yabancı kuralını tekrar sıkılaştıracaklardır. Ellerinden ne geliyorsa yaparlar artık. Önümüzdeki sezon yetenekli Türk oyuncu da lazım olacaktır.