Mustafa Muhammed ile ilgili bir şey dikkatimi çekti:
Adamın kafa vuruşları normal şiddette değil, sanki kafasıyla şut çeker gibi güçlü gidiyor.
Feguli inşeAllah derbide oynar; yarın ya da Cuma takımla antrenmanına çıkarsa Terim oynatır diye düşünüyorum çünkü takımın beyni, sahadaki en yetenekli ayağıdır.
Fernandes'in karantina problemi olmazsa, koç kesinlikle oynatır ve bizi iddia hale girecektir.
Dün Fenerbahçe'nin aciz, silik, tek kale maçına zaman zaman baktım, 5 golle mağlubiyet varken kazandılar, kalecileri iyi, olağanüstü kurtarışlar yaptı ve bizim maçta da ekstra motivasyon ile çıkacak, neticede derbi psikolojisini biliyor ancak ben takıma güveniyorum, Terim çıkıp Etobo denilen kazma ile çıkma korkaklığını göstermezse hocaya da güveniyorum, buraları dünyada en iyi bilen koçtur.
Adamların alternatifsiz 1 tane topçusu var, Gustavo eğer oynamazsa yine dünkü gibi aciz kalacaklar diye düşünüyorum ama Emre ve militan ekibi lobiden megafonla takımı hophoplamak için hazırlı olur!
İleride Mustafa Muhammed mi yoksa Falcao ile başlar bilemiyorum ama ben olsam hırslı, aç, güçlü, atlet ve dinamik Mustafa Muhammed ile başlardım ama tecrübe konusu da önemli faktör oluyor.
Seyircisiz ve bence oyun kalitesi olarak biz daha öndeyiz, Fenerbahçe takip ettiğim kadarıyla son 3 maçında vasat ve vasat altı oyunla maç kazanıyor. Bu oyunları umut vermiyor ama bu maçlarda genelde şanslı da oluyorlar abcak artık biz de orada silik ve korkak oynamıyoruz, son 5 yılda mağlubiyet de görmedik diye hatırlıyorum.
Sabırsızlıkla Fegulinin antrenmana çıkmasını ve Fernandes'in karantina konusunun netleşmesini bekliyorum.