2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Bilen bilir Anadolu takımlarından transferlere hep soğuk bakmışımdır. Ancak Boupendza başka, tabanca gibi. Yaşı genç, para kazandırır.

Onyekuru ile sağlı sollu paramparça ederler.

Emre Taylan Gedson
Boupendza Mohamed Onyekuru

Acaip yırtıcı bir hücum hattı.

Boupendza için Trabzonspor da teklif yapmış.
Trabzon'a da oyuncu kaptırmayalım yahu...

Taylan ve oğulcan instagramdan irfanı silmişler ne gerek var böyle şeylere gereksiz işler futbol bu ya. Trabzonda siyasetin ne kadar etkili olduğunu biliyoruz onlarlada çok zor yarışmak. Boupendza iyi topçu gibi duruyorda gerek yok Kerem diyoruz Emre var oğulcan var kısacası gerek yok

Taylan ve oğulcan instagramdan irfanı silmişler ne gerek var böyle şeylere gereksiz işler futbol bu ya. Trabzonda siyasetin ne kadar etkili olduğunu biliyoruz onlarlada çok zor yarışmak. Boupendza iyi topçu gibi duruyorda gerek yok Kerem diyoruz Emre var oğulcan var kısacası gerek yok

Gereksiz derken.
Oğulcan en yakın arkadaşlarından biri.
Bir takım en yakın arkadaşın ceza alsın diye uğraşırken sen o takıma gidiyorsun.
İnstagramdan değil hayatımdan da çıkarırım.
İrfan da tam layık olduğu camiaya gitti. MHY gibi...

Bu takıma bir Melo lazım, bırakın Boupendza’yı falan..

Çok gerçekçi görmüyorum zaten ama olsaydı çok güzel olurdu.
Yedek 6 bulamadık haklısınız.

Muslera, Marcao, Taylan, Feghouli, Onyekuru ve Mohamed sakatlanmasın diye bol bol dua edelim.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Gedson Onyekuru
Mohamed

Okan
Linnes Luyi Ozorn Ömer
Etebo
Oğulcan Emre Arda Kerem
Babel

Fatih, Şener, Emre Taşdemir, Emre Akbaba ve Halil'i de eklemedim.

Son düzenleme:
Gereksiz derken.
Oğulcan en yakın arkadaşlarından biri.
Bir takım en yakın arkadaşın ceza alsın diye uğraşırken sen o takıma gidiyorsun.
İnstagramdan değil hayatımdan da çıkarırım.
İrfan da tam layık olduğu camiaya gitti. MHY gibi...
Günün sonunda bu adamlar profesyonel sporcular Belki de bizimkiler alabileceği bir durumdayken vazgeçtiler. Normal bir transfer süreci olmadığını gördük neler döndüğünü hiçbir zaman öğrenemeyecez. Neyse kendi bilecekleri iş benim tuhafıma giden bir durum.

Nevzat Dindar:

"Gedson Fernandes’e lisans çıkarılmaması için kulisler başlamış. İş son dakikaya kaldı ve Galatasaray’a yeni bir Grosskreutz vakası yaşatılabilir!"

Yok artık.
Gerçek değildir inşAllah...

Nevzat Dindar:

"Gedson Fernandes’e lisans çıkarılmaması için kulisler başlamış. İş son dakikaya kaldı ve Galatasaray’a yeni bir Grosskreutz vakası yaşatılabilir!"

Yok artık.
Gerçek değildir inşAllah...
Sıkıntı yokmuş transfer 17 de bitiyor ama tescil gece 12 ye kadarmış.Ayrıca Nevzat'a pek güvenmemek lazım Dursun başkandan sonra içeriden bilgi alamadığı için bu şekilde haber yapıyor daha önce de Luyindama scout başarısı değildir demişti.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey var.
Sanki ligte hiç bir dost kulüp yok.
Her transfer de zorluk çıkarıyorlar.
İş fb'ye gelince de her şey o kadar kolay ki!

Teknik direktörler de öyle sıkıntı. Mesela Okan hoca ayrılmadan takasta söylediğimiz isimleri kabul etmedi. Ama Aykut hoca gelince Tolga Ciğerci'yi kabul etti. Boupendza'yı istiyoruz ilk vermem diyen Ömer hoca oldu. Bizden yetişenler bile bize kolaylık sağlamıyor. Ama fb'li hoca olunca hemen fb'nin işine ne yarıyorsa oluyor. İsmail Kartal Muriç transferinde, Aykut hoca da İrfan transferinde kolaylık gösterdi.

Ben olsam bu saatten sonra bu ligte ki hiçbir kulüpten oyuncu almam oyuncu vermem...

Ödenecek maaşlar konusunda güzel iş çıkarmış yönetim şimdi merakla gedsonu bekliyorum.Uğur 16.5 satın alması var diye duymuş bakalım doğrumu. Yarım sezonsa açıkcası çok faydalı olacağını düşünmüyorum ama 1.5 sezon ve 16.5 satın alması varsa müthiş bir anlaşma yapılmıştır.

Mostafa Mohamed’i KAP’a bildirdi.

Kiralık: 1.5 Yıl
Kiralama Ücreti: 2 M $
Satın Alma Opsiyonu: 4 M $

Yıllık Ücret
20/21: 400 B $
21/22: 725 B $

Galatasaray, DeAndre Yedlin’i KAP’a bildirdi.

Süre: 2.5 Yıl

Yıllık Ücret
20/21: 350 B €
21/22: 1.15 M €
22/23: 1.1 M €

Ücretler acaip iyi.
Bakalım Gedson nasıl