Adamlar ikinci yarı tek kale oynadı ancak 10 gün önce de biz ikinci yarı tek kale oynamıştık, sonuç onların lehine olmuştu. Önemli olan 3 puan ama koç hala ideal 11 bulamıyor, her hafta kadro değişiyor.
Fernandes bendeki izlenime göre hayal kırıklığı, oyunda çok silik ama sanırım uzun süredir oynamadığı etkili oluyor.
Onyekuru'nun bizden başka taliplisinin olmaması ilginç değil, adam ceza sahası dışından ayağının üstüyle kaleyi tutturduğunu görmedim, sanırım golü de yok, bari iyi yaptığın ayak içi vuruşu yapsaydın maç erken de bitebilirdi.
Taylan olayını anlamadım; şu zamana kadar sıfır riskle ve garanti oynuyordu, kupa maçında yediğimiz golde pas hatası yaptı, sonraki 225 dakikada sanırım sadece 25-20 dakika süre alabildi.
Belhanda'dan pek umudum yok ama bu maçta acaba olsa, aradan Onyekuru ya da Mustafa Muhammed'i kaçırsa dedim, onun gibi yapan adam da sakat.
Kerem'in hala hakkı yiğiliyor; Arda'yı şu kadroda oynatacaksan ortada Emre'nin yerine oynat da çizgi tıkanmasın.
Muslera hatasız oynadı, Luyinda'nın kusursuzve cesur oyununa çok sevindim, bence ligin en güçlü ve korkusuz adamıdır.
Ömer bence çok iyi oynadı, kenardan gelip yaptığı ortalar hep tehlikeli oldu, ya şutlarda adamlar içeriden çıkardı ya da bizim adamlar beceriksizki ancak iyi iş yaptı, Keremcan'a da mağlup olmadı, kupada canımızı yakmıştı.
Hakem ilginç, gözünün önünde pozisyon oluyor, VAR mimiklerinde bulunuyor, arkadaş biraz cesur olun, faul verirsin ya da vermezsin ama sürekli VAR'ın gölgesinde maç yönetmeyin, sonra penaltı, kırmızı ve 65.dakikada ikinci sarı karttan adamı atamıyorsunuz, ekip olarak.
Önümüzdeki 5 maçtan 15 puan gelebilir, 12 maç aralıksız kazanabiliriz ancak bence bundaki tek engel Terim'in kendisidir; Arda ile 90 dakika fantazisine girmezse, adamları yanlış yerlerde oynatmazsa bence şampiyonluğun ilk adayıyız; Sivas, Malatya, Trabzon, Fenerbahçe, Alanya, Gaziantep, Rize ve Başakşehir deplasmanlarında 8 de 8 yapmışız acaba en son zaman yapmıştık, bence yoktur.
Fenerbahçe'nin TS, BJK, Alanya, Malatya ve Başakşehir deplasmanları duruyor.