Oldu da bu sezon şampiyon olduk tamam. Eee ? Sonra ? Ne olacağını söyleyeyim: sadece şampiyonluk sayımız 23 olacak, hepsi bu. ''Abartma kardeşim'' diyenler olabilir, soruyorum son 10 yılda farklı birşey gördünüz mü Drogba'lı sezon hariç ? Aynı şey diğer takımlar için de geçerli. Şampiyon olan takımın sadece şampiyonluk hanesine +1 daha eklenecek. Sonra diğer sezon başlayacağız, yine aynı terane dön yuvarlan devam et... Yıllar önce yazmıştım, e bakıyorum yıl 2021 ama hala aynı şeyler dönüyor. GS gol atıyor herkes ağlıyor, FB gol atıyor herkes ağlıyor, BJK gol atıyor herkes ağlıyor. Millet öyle salak saçma şeylere takılıp, öyle kin dolmuş ki, her hafta 3 yesen bile ''4 yemeleri lazımdı şike var'' diyecek noktadalar. Ülke futbolu biteli çok oldu, okeye dönüyor. Burda ''nasıl gelişiriz'' mantığından çok ''karşı takımın gelişmesini nasıl engelleriz'' mantığı hüküm sürüyor. Kayserispor başkanı çıkmış ağlıyor, noldu yani maçta doğradılar mı takımını ? Allah'tan aklı selim biri varmış da, kulüp sözcüleri çıkıp amiyane tabirle ''ağlamaya gerek yok işte top oynamadık'' diyebiliyor. Avrupalı makası açmış gidiyor, sen daha salak saçma şeylerle, çamurdan lig olan Türkiye Ligi'nde kendi kendine debelen dur. Çok mühim ya TR ligi şampiyonluğu...
Ek olarak: şu İrfan Can kesinlikle Galatasaray'a lazım olan bir futbolcuydu. Şu adam bize gelse rahat 2 seviye yukarı çıkardı hücum gücümüz. Fener sağolsun o bölgeye 10 adam aldığı halde üstüne Mesut gibi adamı alıp bir de İrfan Can alıyor. Buyrun işte ligin özeti.
Velhasıl benim kızdığım nokta şu: yıllardır elinde bu kadar fırsat varken, ligin Bayern'i olmak varken, şu saçma ligden kendini soyutlayıp her sene ŞL'ye gitmenin avantajı varken, her sene tokatlanıp dönmek çok vahim. Ve görüyorum ki hala bu hususta olduğumuz yerde sayacağız gibi. Ligde şampiyon ol, gerisini koyver. Tabi işin sosyal medya cakasını iyi satarız: ''knock, knock.. who guess back?'' tarzı hava atarız yine. İcraaat ? 0(sıfır) .. E ne diyim, kıymetini bilemedik, FB taraftarı gibi 15 sene gidemeyince aklımız başımıza gelir belki.