Kötü oldu bu. Zamanlama açısından da iyi olmadı. Tam aradığımız adamdı Zach. Piyasa da iyice daralmış durumda. İnşallah bitik Gist’i falan almazlar. Yine genç bir oyuncuya yönelirler.
Bence iyi ve potansiyelli bir oyuncuydu Hankins. Konuyla ilgili açıklamalar bana samimi gelmedi sakatlık filan zaten akla yatkın değil ama sonuç buysa yapacak bir şey yok. Bu arada Hankins'ten daha iyisini bulabileceğimiz konusunda da şüpheliyim.Aslında Zach Hankins, Zach Auguste'dan sonra net bir geriye düşme hamlesiydi benim için. Ve RJ Hunter'dan sonra en sorunlu bulduğum ikinci yabancı transferiydi. Biraz geçte olsa bu yanlıştan dönülmesine sevindim. Büyük ihtimalle yeni eşi Türkiye'de yaşamak istemedi. Küçük ihtimalle balayı da Covid virüsünü kaptı.
Deyonta Davis'in gelmesini çok isterim. Takıma büyük güç katar. O olmazsa, Mathias Lessort'un gelmesi gerekir. Boşta kalan uzunlardan bizim takıma en uyacak kişi o. Umarım Stimac ya da Thomas Robinson gibi çökmüş kişilere yönelmezler.
Başkan James Gist'i tanımak zorunda değil, bunun için profesyoneller var. Bu sene gayet başarılı işler yapılırken basketbolda, şu eleştiri çok hakkaniyetsiz.James Gist, Zach Hankinsi 3 ile çarpar,2'ye böler.. Ölüsü şu kadroda iş yapar..Gist'in gelmesine ihtimal vermiyorum..Bu kadroya , bu vizyon ile ... Gist'in gelme ihtimali, James Rodriguez'in futbol takımına gelmesi ile eş değerdir. Başkan James Gisti tanıyormudur acaba??