2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oldu bu. Zamanlama açısından da iyi olmadı. Tam aradığımız adamdı Zach. Piyasa da iyice daralmış durumda. İnşallah bitik Gist’i falan almazlar. Yine genç bir oyuncuya yönelirler.

Şu ana kadar yönetim ve teknik heyet bütçeye göre gayet güzel iş çıkardı.
Şimdi gelip Hankins meselesi yüzünden yönetime giydirmek hiç hakkaniyetli değil.
Sezon hazırlıkları başlamadan altıncı yabancı hariç bütün transferleri bitiren bu yönetim.

Zach Hankins çok uygundu bu takımın kadro mühendisliğine ama, daha parkeye çıkamadan veda ettik.
Söylendiği gibi sakatlık sebebiyle 7-8 hafta idmana çıkamayacaktıysa ayrılması isabetli olmuş. Çünkü iki ay idman yapamayacak + en az iki ay da form tutması sürecek Ocak ayı gelecek...
Galatasaray'ın böyle bir lüksü yok, alınan pivotun direkt katkı vermesi lazım...
Eğer ayrılmak için bahane uydurmuşsa bunun da bir cezai yaptırımı olması lazım.
Piyasada hâlâ iş yapabilecek pivotlar var.
Umarım kaliteli birini kısa sürede ikna edip, takıma dahil ederler.

Bu arada transfer döneminin sonuna geldik geliyoruz boşta kalan oyuncularda beklentilerini düşürmek zorunda

Bazı arkadaşlar yaş demiste Gist için asla katılmiyorum sonucta 5 yıllik kontrat yapmiyorsun 1 yıl hayli hayli performans sergiler bence

Fener deki Bobby Dixon 52 yasına geldi hala vazgecilmez yaşa takılmayalım

Transferde hizli hareket etmemizin yonetimden cok koc ertugrul ile alakali oldugunu dusunuyorum. Sozlesme fesih konusu nasil bu kadar hizli gelisti garip geldi. Zach ben balayinda sakatlandim dedi, bir rapor gonderdi. Biz de ok sozlesmeyi iptal ettik mi oldu? Gel bir kontrole gir filan diyemedik mi veya istemedik mi?

Neyse olan oldu, yakinda daha cok bilgi akisi olur belki. Bizim gene hizli hareket edip boslugu doldurmamiz sart.
Terry bosta sanirim ve eski tofasli devin de bosta sanki.

James Gist, Zach Hankinsi 3 ile çarpar,2'ye böler.. Ölüsü şu kadroda iş yapar..Gist'in gelmesine ihtimal vermiyorum..Bu kadroya , bu vizyon ile ... Gist'in gelme ihtimali, James Rodriguez'in futbol takımına gelmesi ile eş değerdir. Başkan James Gisti tanıyormudur acaba?? :)

Levent Yavuz da diz sakatlığı yazmıştı ama sonra sildi sanırım twiti, klübün açıklamasında sakatlık yerine sağlık sorunu yazması da ilgi çekici ,her ne kadar sakatlık da sağlık sorunu olsa da, öte yandan oyuncu kendi açıklamasında öngörülemeyen koşullar demiş.Ez cümle sebep 1-2 ayda düzelecek sakatlık olsa taraflar bunu açık açık söylerdi herhalde

6-8 hafta sürecek bir sakatlık sebebiyle kontrat feshi bana anlamlı gelmedi. Sanki başka şeyler var gibi. Koç hankins cuma gelecek ona balayı izni verdik demişti son konuşmalarından birinde. Ee bu adam balayında mı sakatlandı ? :)

Aslında Zach Hankins, Zach Auguste'dan sonra net bir geriye düşme hamlesiydi benim için. Ve RJ Hunter'dan sonra en sorunlu bulduğum ikinci yabancı transferiydi. Biraz geçte olsa bu yanlıştan dönülmesine sevindim. Büyük ihtimalle yeni eşi Türkiye'de yaşamak istemedi. Küçük ihtimalle balayı da Covid virüsünü kaptı. :)

Deyonta Davis'in gelmesini çok isterim. Takıma büyük güç katar. O olmazsa, Mathias Lessort'un gelmesi gerekir. Boşta kalan uzunlardan bizim takıma en uyacak kişi o. Umarım Stimac ya da Thomas Robinson gibi çökmüş kişilere yönelmezler.

Aslında Zach Hankins, Zach Auguste'dan sonra net bir geriye düşme hamlesiydi benim için. Ve RJ Hunter'dan sonra en sorunlu bulduğum ikinci yabancı transferiydi. Biraz geçte olsa bu yanlıştan dönülmesine sevindim. Büyük ihtimalle yeni eşi Türkiye'de yaşamak istemedi. Küçük ihtimalle balayı da Covid virüsünü kaptı. :)

Deyonta Davis'in gelmesini çok isterim. Takıma büyük güç katar. O olmazsa, Mathias Lessort'un gelmesi gerekir. Boşta kalan uzunlardan bizim takıma en uyacak kişi o. Umarım Stimac ya da Thomas Robinson gibi çökmüş kişilere yönelmezler.
Bence iyi ve potansiyelli bir oyuncuydu Hankins. Konuyla ilgili açıklamalar bana samimi gelmedi sakatlık filan zaten akla yatkın değil ama sonuç buysa yapacak bir şey yok. Bu arada Hankins'ten daha iyisini bulabileceğimiz konusunda da şüpheliyim.

Lessort yıllardır göz önünde olup vasatı asamamış bir adam. Çabuk faul problemine girebilen birisi ki en iyi oynadığı dönemlerde bile ortalama 25 dakikaları görmüyordu

Lessort gibi potansiyeli sınırlı birisi yerine Hankins gibi yükselişte olan ya da T.Robinson, Motum gibi üst seviyelerde iş yapmış an itibarıyla bizim seviyelerde alınma ihtimali beliren oyuncuları tercih ederim

James Gist, Zach Hankinsi 3 ile çarpar,2'ye böler.. Ölüsü şu kadroda iş yapar..Gist'in gelmesine ihtimal vermiyorum..Bu kadroya , bu vizyon ile ... Gist'in gelme ihtimali, James Rodriguez'in futbol takımına gelmesi ile eş değerdir. Başkan James Gisti tanıyormudur acaba?? :)
Başkan James Gist'i tanımak zorunda değil, bunun için profesyoneller var. Bu sene gayet başarılı işler yapılırken basketbolda, şu eleştiri çok hakkaniyetsiz.
Ama genel olarak Mustafa Cengiz ve yönetimi benim için de başarısızdır ve istifa etmelidir..

Ilk hafta Efes ile oynamak avantajlı. 3-4 hafta takımlar yerine daha oturmaz. Muhtemel 3'te 3 yaparsak ilk devreyi ilk 4 te kesin kez bitiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...