Jonathan Williams İsrail yapmış. Beğendiğim bir uzundu buralar için düşünmüştüm. Takip etmekte fayda var.
Bitirebiliriz umarım
Jonathan Williams İsrail yapmış. Beğendiğim bir uzundu buralar için düşünmüştüm. Takip etmekte fayda var.
Sezon ortasında ayrıldı Rishon’dan. 3 oyuncu da avrupa’da çıkışta oyuncular aslında. Hankins de pandemi döneminde imzalamıştı Rishon’la. Aktif olarak devam eden bir lig sonuçta ne yaptığını görebilmek açısından iyi bir fikir oluyor bizim için.Bizim bu Rishon takımıyla bir anlaşmamız falan mı var ? Ben anlamadım, Zach Hankins’i de buradan almamış mıydık. Alex Hamilton da buradan gelmişti. Başka takım mı yok transfer yapabileceğimiz gidip gidip buradan alıyoruz. İlginç geldi.
Ufak bir senaryo yazalım mı Furkan.Sezon ortasında ayrıldı Rishon’dan. 3 oyuncu da avrupa’da çıkışta oyuncular aslında. Hankins de pandemi döneminde imzalamıştı Rishon’la. Aktif olarak devam eden bir lig sonuçta ne yaptığını görebilmek açısından iyi bir fikir oluyor bizim için.
Tahminim Johnathan 5 olarak başlayacak kısa vadede 6.yı da transfer edeceğiz gibi.
Bu Raduljica haberlerinin aslı var mıydı acaba ?Çin'de kalıyormuş galiba
Wiliiams pota altında doğru pozisyon alma,2.topları hucum ribaundu olarak tamamlama,smaçla bitirme gibi ozellikleri olan,savunması iyi bir oyuncu.. 3 sayı atışları veya şuta dair pek girişimi bulunmuyor. Aslında uzun oyuncunun yapması gereken çember altında doğru yerde durmak ve pası almak.
Pota altına keşke Hamed Haddadi gelse 1 senelikte olsa. 2.18 boyu ile Turkiye ligini kasıp kavurur.
Haddadi şuanda nerede?