2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın ilacı dunde goruldugu gibi Bayern Munih'li Jalen Reynolds'tır. 300 alıyorsa 400. 400 alıyorsa 500 verilmelidir. Karakterini cok sevdim dun. Dolu tribunler onunde eurocup takımı fb ye karsı gerekli cevabı oyunu ile ve hareketleri ile ! sahada yine verecektir aslan parçası. Adam gibi yonetim olsa 3 senelik anlasma yapar Reynolds'la. Jonathan Williams iste bu tarz bir adamla super verim sağlar. Motum-Williams-Reynolds-Berke Atar 4'lusu yeterde artar.

söylemeyeyim diyorum ama dayanamadım adam euroleage i bırakıp şampiyonlar ligi nemi gelsin hemen bekliyor oda bayerni bırakıp bize gelecek buna herkez güler

söylemeyeyim diyorum ama dayanamadım adam euroleage i bırakıp şampiyonlar ligi nemi gelsin hemen bekliyor oda bayerni bırakıp bize gelecek buna herkez güler
Reynolds bir Euroleague takımında en fazla Bayern gibi takımlarda ciddi verim verebilir. Yani Motum tarzı Euroleague'de oynamış bize gelecek sınıfta oyunculardandır kendisi. CSKA - Barcelona - Real gibi takımlar için 11. 12. en fazla ( 5 dakikalık sure ) oyuncu olabilir. Ama Bayern Munih'in bizden daha iyi bir takım olduguda kesin.(Organizasyon ve Euroleague organizasyonu). Seneye acilen Reynolds gelmeli.Hatta bu sene dicem ama zor.

Bu saatten sonra 2 transferin yapılması imkansız gibi bir şey. Yapılmasın da zaten. CL için 6. yabancı gelir maksimum. Onu da bulamamışlar bu Avrupa'da bir tek bize uygun oyuncu yok heralde kimler nerelerden oyuncu bulurken.

Futbol takımı oyuncu bulma ozurluyken,boyle baskanla , otobus firması sahibi yonetici ile, geri kalanlar kimi neyi nereden alsın bu saatten sonra? Mustafa Cengiz Tv lerde şu kadar kara geçtik şunu yaptık demesini biliyor sadece...Sportif başarılar yerlerde.

Gaziantep Basketboldaki Jaiteh kesinlikle seneye dusunulmeli. Icerden cok dominant bir oyuncu. Fb ikili, uclu sikistirmasina ragmen cok etkili oldu.Bunu sadece bu mac icin soylemiyorum. Sene basindan beri boyle. Gaziantep uzunlar konusunda cok basarili. Once Davon Jefferson, sonra Jekiri, simdi Jaiteh. Bize kalacagini da cok dusunmuyorum acikcasi. Eurocup ya da Euroleague yapabilir.

Son düzenleme:
Gaziantep Basketboldaki Jaiteh kesinlikle seneye dusunulmeli. Icerden cok dominant bir oyuncu. Fb ikili, uclu sikistirmasina ragmen cok etkili oldu.Bunu sadece bu mac icin soylemiyorum. Sene basindan beri boyle. Gaziantep uzunlar konusunda cok basarili. Once Davon Jefferson, sonra Jekiri, simdi Jaiteh. Bize kalacagini da cok dusunmuyorum acikcasi. Eurocup ya da Euroleague yapabilir.

Jaiteh gelecek sezonki kadro yapılanmasında kesinlikle transfer listesinde olmalı. Yeni gelecek coach umarım bu oyuncuyu takıma katar.

O kadar yazdık İlkan Karaman diye. En sonunda Fransa 2. Liginden Antibes BC'ye gitmiş. Sponsor ya da para bulunduğunda Williams yerine pivot buluruz ama 4 yedeğini bulma ihtimalimiz kalmadı. Yine Ayberk'in saç baş yolduracağı maçları izleyeceğiz.

Mustafa Cengiz'in basketbol düşmanı zihniyeti ve dönemi bittiği gün tüm forum olarak kutlama yapmalıyız.

Hala ilkan karaman diyor adam ya. Forum atılmamak için zor tutuyorum kendimi yoksa ana avrat küfür istiyor şu adam Galatasaray'a gelsin diyen kişi. Bunun bizden nasıl ayrıldığını cümle alem biliyor. Küfretmişti giderken Galatasaray'a. Bunu kapıdan içeri sokan, sokulmasını isteyen haindir başka bişey değildir. Şu herifi getireceğine volkan demirel'i futbolun başına getir daha karakterli bir iş yapmış olursun, ilkan denen adamın karaktersizliğini düşünün yani bu örnekten. Zaten beş para etmez bir oyuncu, oyun olarak da hiç bişeyi yok. Gide gide fransa ikinci ligine gitmiş. Ayberk'ten falan iyi bir oyuncu da değil. İyi bir oyuncu olsa zaten bu yaşına kadar bir yerlerde tutunurdu.

Buraya İlkan Karaman yazmak için ciddi hafıza sorunları yaşıyor olmalı veya basketbol şubesini son 5 yıldır falan takip ediyor olmanız lazım. Bu adamın nasıl gittiğini bilmeyen var mı hala???

Rj Hunter için yolun sonu gelmiştir herhalde. Yiğit ve Göksenin'in oynatılabileceği bir pozisyonda ekstra savunma zaafiyeti yaşatıp, hücumda da hiç opsiyon olamadı. Williams da evlere şenlik. Hunter ve Williams'dan çıkılıp kesinlikle iki tane uzun almalıyız. Williams ise kendi adıma büyük hayal kırıklığı. Kısalarda Macon, Hamilton, Barış, Yiğit ve Göksenin ve uzunlarda da iki transfer, Motum ve Berke ile idare ederiz. Şl'de de maç sayısı azalmışken 8-9 kişilik bir rotasyon kesinlikle dar değil.

Elimizde Hankins varken Motum transferinin kaliteli ancak takımın ihtiyacına uygun bir uzun olmadığını yazmıştım. Hankins de her ne kadar beğendiğim ve transferine sevindiğim bir uzun da olsa Motum'un gelişinden sonra Hankins'in takımdan ayrılmasını kadro mühendisliği açısından lehimize çevirebiliriz diye düşündüm.

Gel gelelim, Hankins yerine aldığımız Williams çember altı sertliğinden bihaber olduğu gibi Hankins'e göre bir de undersize kalınca pota altı tam manasıyla helvaya dönüştü. Berke ile Williams'ın toplamı Ege Arar kadar sertlik vermiyor, düşünün durumun vahametini. Hasılı kelam oyuncuların hücum potansiyellerini baz alıp transfer yapınca ortaya böyle bir takım çıkması çok da anormal değil.

Kısa savunması desen uzunlardan hallice. Adam kovalamaktan aciz kısalarımız var. Kruslin ile Spissu göstere göstere çıkıp attı şutları. Bu arada Hamilton iyi savunmacı falan değil. Bilan'ın savunmasında uzuna yardım için yaklaşırken defalarca kez kısayı unuttu. Perde çıkışları desen 1 metre geriden geliyor

Takıma gerekirse hücum yönü vasat ama savunmada 2 gömlek sertlik katabilecek 1 uzun 1 de kısa gerek. Yoksa bu savunmayla vasat hücum potansiyelli takımlar bile döve döve yenerler bizi.

Bu arada Berke'nin ikili oyunlarda devrildikten sonra bitirişleri tam bir facia. 2.10 boyunda adam devrildikten sonra karşısına gelen kendisinden 10 cm kısa adamı gördüğünde topu içine vuracağına, küçülüp yana doğru kaykılarak garip bir şeklide pozisyonu bitirmeye çalışıyor.

O aciz görüntüyü vereceğine vur topu içerisine en fazla smacı kaçırırsın. Sezon başından beri aynı görüntüyü izlemekten ben sıkıldım. Staff falan demiyor mu buna ne yapıyorsun oğlum sen?

Fransa 2.ligi.. Antibes.. Bazı yorumlarda 2.lig, Antibes diye bu efsane takımı kucumseyenler için Fethiye Spor Klubu mu, Lokman Hekim mi.. Adını sanını duymadıgımız takımı hatırlatırım.Bugun Galatasaray - Antibes maç yapsın kesin tahmin yapamam bu senenin kadrosu ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...