Bana da öyle geliyor.Efes Karşıyaka finali gözüken şu an.
Tofaş ve Bahçeşehir kadro olarak bizim üstümüzde. Daçka da iyi basketbol oynuyor. Telekom en çok para harcayanlardan ama koçları büyük sıkıntı. Bu kadar takım arasında yarı final görürsek büyük başarı bence.Bence 4 takım öne çıkıyor.Efes’i Euroleague’de eleştirsem de Türkiye Ligi için çok ayrı bir takım.Arkasından Fener ve Karşıyaka geliyor.Sonra da biz bence.Tofaş’i hiç beğenmedim.Telekom Burak Gören olduğu sürece 1 arpa boyu ilerleyemez.Bahçeşehir Williams gelince daha net görürüz şu an Oğuz falan oynuyor 5 numarada.
1) Efes
2) Karşıyaka
3) Fener
4) Galatasaray
Kadro olarak değil bu sıralama yanlış anlaşılmasın.Takım kimyası,koç,hava ve tabi ki ne olursa olsun kalitenin bunlara etkisi.
Tofaş’ın yerlileri iyi ama yabancı konusunda bizden önde değiller bana göre.Tofaş ve Bahçeşehir kadro olarak bizim üstümüzde. Daçka da iyi basketbol oynuyor. Telekom en çok para harcayanlardan ama koçları büyük sıkıntı. Bu kadar takım arasında yarı final görürsek büyük başarı bence.
Bencede öyle olacak.Ben Zubcicle Shepherd’ı da hiç beğenmiyorum.Elgin Cook sanki en yakın aday gitmeye.
Acayip skorlar çıkıyor.Telekom daçka maçı 59-46 bitmiş 3 . periyottan sonra oynamadılar galiba.![]()
Çok ilginç.Acayip skorlar çıkıyor.