Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Simdi de Bursa’nin kocu atildi.Atilmasina birsey demiyorum da adami bu noktaya getirmek basari daha ilk ceyrek bitmeden.Yaziklar olsun sizin gibi federasyona da hakemlere de.
Rüzgar esse kendini yerlerden yerlere atıyor. Burak Yılmaz’a taç takar o derece. Son yıllarda bu kadar iğrendiğim bir basketbolcu olmamıştı. Rudy getir götürünü yapar.
Hayatımda böyle bir şey ilk kez gördüm. 6 tane üst üste serbest atış ve 1 hücumda 8 sayı.. üstüne de colo hep böyle beleş fauller alıyor ama hakemlerde hep yiyor..
En son maç 16-6’dı. Bursa patır kütür eziyordu Fener’i tokat manyağı yaparak. Sonra fenere 10 tane falan serbest atış attırdılar arka arkaya. Siz düşünün vaziyeti... İçine ettiler güzelim maçın.
Ben de yıllardır basketbol maçı izlerim ama üst üste 6 serbest atış atılan bir maç ilk kez gördüm. Bir hücumda 8 sayı çıkardı Fenerbahçe.
De Colo’yu üflesen hakemler faul çalıyor. Baya sinir bozucu bir durum. Her maç böyle havadan fauller alıyor.