Bahçeşehir, Ben Bentil'e 2 yıl 1,1 milyon dolar teklif etmiş. Şaka gibi.
Fiyatından bağımsız biz teklif yapsak burun kıvırırdım. Bahçeşehir takımında kara para mı aklıyorlar, nedir...Bahçeşehir, Ben Bentil'e 2 yıl 1,1 milyon dolar teklif etmiş. Şaka gibi.
Tanımıyorum ama kağıt üstünde iyi transfer.Dedric Lawson - Beşiktaş.
Valla bu yoruma sesli güldüm kusura bakma tanımadığın oyuncuya nasıl iyi transfer diyorsun?Tanımıyorum ama kağıt üstünde iyi transfer.
Valla bu yoruma sesli güldüm kusura bakma tanımadığın oyuncuya nasıl iyi transfer diyorsun?
Amaç EL'ye katılmaksa EC tek seçenek... Ayrıca EC'de final oynamak, BCL'de final oynamaktan -en azından kağıt üstünde- daha kolay görünüyor. BCL çok daha rekabetçi bir organizasyona dönüştü.Basketbol konusunda bilgili arkadaşlar eurocupa dönelim diyorlar ama malaga bile şampiyonlar ligine gitmek için anlaşma yaptı tüm baş altı takımlar oŕada toplanıyorlar olayın gidişatını nasıl görüyorsunuz orta vadede bana daha çok eurocupun yok olacağı bir senaryo olacakmış gibi geĺiyor
Katılıyorum.Efes çıtayı çok yukarı çekti.Fb desen yatırımının karşılığını Euroleague’de alamasa da ligde “şu an” bizim boy ölçüşebileceğimiz bir yapı değil.Daha bunun Bahçeşehir’i,Karşıyakası,Telekom’u,potansiyelli gençleriyle bezenmiş Beşiktaş’ı,Tofaş’ı var.Say say bitmez.Tabi bu dediklerimi son 3 sezonu baz aldığımız durum için söylüyorum. Bu sezon bambaşka bir yapılanma görürüz o zaman yorumum değişir tabi.Ama yine de Efes ve Fb Beko’yu kısa vadede geçebilmemiz imkansız.O yüzden bencede Eurocup şu an mantıklı seçenekti bizim için.Amaç EL'ye katılmaksa EC tek seçenek... Ayrıca EC'de final oynamak, BCL'de final oynamaktan -en azından kağıt üstünde- daha kolay görünüyor. BCL çok daha rekabetçi bir organizasyona dönüştü.
Polonara da ''daha büyük kulüpten teklif gelince gitmek zorunda oluyorsunuz'' demiş. İlginç bir açıklama geldi bana doğrusu.