Evet.
son 7-8 yıla bakarsak doğru değil mi ?
son 7-8 yıla bakarsak doğru değil mi ?
olabilir tabi ama ben özellikle Muhammed Fenerbahçeyi kasttettiği ve bu yüzden şaşırdığı için ona cevap verdimSon 7-8 yıla bakmasak da FBSK Baskonia’dan büyüktür herhalde de belki başka bir büyük klübü kast ediyor olamaz mı![]()
olabilir tabi ama ben özellikle Muhammed Fenerbahçeyi kasttettiği ve bu yüzden şaşırdığı için ona cevap verdim
bence sen bu soruyu ona sormalısın bana değil![]()
Doğru Fenerbahçe'yi kastettim; açıklamış çünkü Fenerbahçe ile anlaştığını. Son 7-8 yıla bakarsak kesinlikle doğru ama benim daha önceleri de söyleyip burada biraz linç yediğim gibi; o saygınlık Obradovic'ten geldi, Fenerbahçe'den değil. Zaten son 2-3 yıldır bunu somut verilerle de görüyoruz.
Evet Obra ile geldi ama sonuçta biz mirası eritene kadar kalacak, Obra gitti diye gitmedi sonuçta.Doğru Fenerbahçe'yi kastettim; açıklamış çünkü Fenerbahçe ile anlaştığını. Son 7-8 yıla bakarsak kesinlikle doğru ama benim daha önceleri de söyleyip burada biraz linç yediğim gibi; o saygınlık Obradovic'ten geldi, Fenerbahçe'den değil. Zaten son 2-3 yıldır bunu somut verilerle de görüyoruz.
Bu sene anlaşılır bence o.Evet doğru; ama miras çok hızlı tükenmeye başladı bu da bir gerçek.
Bahçeşehir nerden buluyor bu paraları?