Tofaş koçu Hakan Demir 3.çeyreğin bitimine 4 dk kala yine,yeniden 2 teknik faul alarak oyun dışı kaldı.
Gerçekten önemli galibiyet güzel de maç oldu keyifliydi baya.Bjk büyük iş başardı.
Transfer yaparken kimyayı bozmamak önemli bizde bu yüzden bekliyoruz gibi geliyor bana transfer için.Karsiyaka’yi sezon basinda kadrosu yuzunden cok begeniyordum.Ama son donemde korkunc dustuler.Ozellikle 7 yabancidan ligde hangi 5liyi tercih edecegi konusunda Ufuk Sarica sikinti yasiyor ve tercihleri de hatali oluyor.
Bu tarz kulüplere çok yazık oluyor. Bütçeleri düşük olsa da heyecan katıyorlar lige.Afyon muhtemelen dağılmak üzere. Buckner ayrılacakmış, TJ'e de teklifler varmış. Kur artışı sert vurdu onları maalesef.
Serkan Erdoğan okumuşum erken kalkmak iyi gelmemiş. Ertuğrul Erdoğan telekom olayı ise beni şaşırtmadı. Yanılmıyorsam geçmişte de çalıştırmıştı. Telekom sever geçmişteki koçlarına gitmeyi. İyi ki Ercüment Sunter'e gitmemişler. Ertuğrul Erdoğan ise Burak Gören'den sonra fark yaratacaktır.Her şey gönlünce olsun hocam. Umarım başarılı olursun Telekom’da.